Pikkutyttö osoittaa videollaan, ettei taidokas meikkaaminen katso ikää.

Netti pursuaa kissavideoiden lisäksi erilaisia meikkitutoriaaleja, mutta Charli Rosen videotutoriaali on omassa luokassaan – videon herttaisella tähdellä kun on ikää vasta 5 vuotta ja hänellä on silti erittäin ammattimaiset otteet meikkaamiseen ja videotutoriaalin tekemiseen.

Rosen YouTube-kanavalla julkaistulla videolla pieni meikkitaiteilija loihtii itselleen yksisarvismeikin. Meikkiä tehdessään Rose tietysti esittelee tuotteita kameralle, kuten häntä vanhemmatkin kauneusbloggarit.

Ensimmäiseksi Rose huolehtii ihostaan ja levittää kasvoilleen kosteusvoidetta ennen kuin alkaa tehdä meikkiä. Luomiinsa tyttö laittaa glitteriä, joka hänen mukaan tuoksuu ihan karkille, poskipäille hän sipaisee moniväristä highlighteria, jolla syntyy ihanan kimalteleva lopputulos ja viimeistelee yksisarvismeikin vihertävällä (seafoam green) huulipunalla.

Rosen YouTube-kanavan mukaan 5-vuotias meikkivirtuoosi haaveilee muutosta New York Cityyn ja urasta laulajana ja mallina. Unelmiaan hän tavoittelee jo olemalla mallina Gap-merkin lastenvaatteille sekä parille muulle lastenvaatemerkille, mutta aikaa jää myös leikkimiselle ja trampoliinilla hyppimiselle.

Voit ottaa Rosen YouTube-kanavan seurantaan täällä ja löydät hänet myös Instagramista, jota päivitetään tiheämmin.

Artikkelin yltä voit katsoa mallia, miten yksisarvismeikki syntyy!

Lähde: Refinery29