Varo näitä mokia, ettet pilaa kenenkään häitä!

Muiden häihin pukeutuminen voi olla haastava homma, sillä riippuu paljon häiden ja hääparin tyylistä, millainen on oikeanlainen asu.

Väärin valittu asu voi pahimmillaan olla epäkunnioittava ja varsinkin naisten täytyy varoa, etteivät he missään nimessä varasta valokeilaa morsiamelta.

Jos mietit turvallisen ja todella näyttävät asun välillä, valitse mieluummin turvallinen, sillä muiden häät eivät ole sinun juhlasi tai sinun päiväsi, vaan tärkeintä on kunnioittaa hääparin suurta päivää.

Jos sinut on kutsuttu häihin, vältä seuraavia mokia.

  1. Sääntö numero yksi: ellet sinä ole morsian, älä ikinä tai missään nimessä pukeudu valkoiseen asuun.
  2. Jos olet morsiusneito, kunnioita morsiamen toiveita asusi suhteen, mutta pidä silti kiinni siitä, ettet joudu pukeutumaan asuun, joka ei lainkaan imartele sinua.
  3. Valitse asu hääpaikan mukaan. Jos häät ovat rannalla, valitse kaunis kesämekko, jos hääjuhlat taas ovat trendikkäässä ravintolassa, pukeudu tyylikkääseen cocktailmekkoon.
  4. Valitse mukavat kengät, jotka kuitenkin ovat tarpeeksi juhlavat. Älä kuitenkaan pukeudu stilettikorkoihin, ellet osaa tanssia ja kävellä niiden kanssa, sillä muuten joudut istumaan paikallasi juhlan ajan.
  5. Ota huomioon hääparin tyyli. Jos he ovat rentoja luonnonlapsia, he tuskin vaativat ketään tulemaan paikalla laahuksellisessa iltapuvussa. Jos he taas ovat konservatiivisemmasta päästä, he tuskin arvostavat, että tulet paikalle farkkumekossa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk