Nämä uskomukset ja feng shui -käytännöt voivat tuoda kotiisi hieman onnea.

Joskus jokainen kaipaa hieman hyvää onnea. Erilaiset uskomukset ja feng shui voivat tuoda sitä omaan kotiisi – lue alta vinkit!

1. Tuoreet kukat

Feng shuissa uskotaan, että hyvää onnea tulee, jos laitat kodissasi esille tuoreita kukkia. Unohda kuitenkin piikikkäät varret, koska ne estävät chin virtausta.

2. Maalattu ovi

Ovesi värin uskotaan määrittelevän hyvää onnea. Feng shuin mukaan etelän suuntaan olevat ovet pitäisi maalata punaiseks tai oranssiksi, pohjoisen suuntaan olevat siniseksi tai mustaksi, länteen päin olevat harmaaksi tai valkoiseksi ja itään päin olevat ovet ovat onnekkaita ruskeina tai vihreinä.

3. Huonekalujen järjestys

Jotkut uskovat, että olohuoneen huonekalujen järjestäinen pyöreään muodostelmaan auttaa energiaa virtaamaan. On olemassa myös uskomus, että hyvää energiaa tulee, jos laitat sänkysi vinottain makuuhuoneen ovelta.

4. Hevosenkengät

Monissa kulttuureissa uskotaan hevosenkengän oven yläpuolella tuovan onnea. Eroavaisuuksia on siinä, miten päin kengän pitäisi olla. Osa uskoo, että ylöspäin se varmistaa, ettei onni pääse loppumaan. Osa taas uskoo, että alaspäin ollessaan onni ”tippuu” ovesta kulkevan ylle.

5. Unisieppari

Osassa intiaanikulttuureissa uskotaan, että makuuhuoneeseen tai nukkumiseen tarkotettuun tilaan ripustettu unisieppari suojelee käyttää pahoilta unilta.

Lähde: Good Housekeeping