Oletko sinkku tai haluaisit olla taas sinkku? Tunnistatko itsesi seuraavista väittämistä?

Viihdytkö yksin ja nautit sinkkuelämästäsi? Silloin ympäröivä parisuhdekeskeisyys voi olla välillä jopa rasittavaa. Vai oletko kenties suhteessa, mutta kaipaat sinkkuaikojasi? Sinkkuna olemisessa onkin ehdottomasti mahtavia puolia! Kuulostavatko seuraavat tutulta?

 1. Flirttaile estottomasti
  Jotkut meistä flirttailevat paljon ja usein. Jos sinulla on kova into päästä flirttailemaan kiinnostaville ihmisille aina kun olet ystäviesi kanssa ulkona, saattaisi olla sinun kannaltasi parasta olla sinkku. On vaikeaa flirttailla vapaasti loukkaamatta ketään, jos olet seurustelusuhteessa, eikä kovin moni taida siihen kannustaakaan. Mutta sinkkuna voit olla aivan niin villi ja vapaa kuin tahdot, ilman että loukkaat yhtikäs ketään!

 2. Tuhlaa itseesi
  Ostitko taas mekon, vaikka sinulla on niitä jo viisikymmentä? Taasko kävit kampaajalla? Nämä ovat lauseita, joita parempi puoliskomme saattaa laukoa, kun astut kotiin taas uuden kauppakassin tai uuden hiustyylin kanssa. Parisuhteessa raha-asiatkin kietoutuvat usein yhteen ja sinun odotetaan osallistuvat yhteisiin kuluihin, joihin aina et voi itse vaikuttaa. Sinkkuna raha-asiasi ovat yksin sinun asiasi, ja saat tehdä hyvin ansaitulla palkallasi aivan mitä tahdot!

 3. Matkustele vapaasti
  Toinen unelmoi kaupunkilomasta ja toinen haluaisi löhötä rannalla? Matkatoiveiden yhteensovittaminen voi olla tuskastuttavaa, jos kummallakin on reissusta aivan eri visio. Parisuhteessa onkin yleistä, että joudutaan usein turvautumaan kompromisseihin, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on yleensä aina joustettava jossain. Sinkkuna sinun ei tarvitse luopua haaveistasi, vaan voit toteuttaa kaipaamasi unelmareissun juuri sellaisena, kuin itse haluat!

 4. Aikaa rajattomasti
  Miten käyttäisit vapaapäiväsi, jos saisit itse päättää? Parisuhteessa ajankäytöstä joudutaan usein tekemään kompromisseja, jotka voivat pahimmillaan olla todella ärsyttäviä. Kuka haluaisi käyttää viikon ainoan vapaapäivänsä anopin pihan haravoimiseen tai kumppanin kummilapsen äänekkäisiin lastenjuhliin? Välillä uhrauksia on toki tehtävä, mutta mukavaa se ei useinkaan ole. Sinkkuna sinulla ei ole tällaisia velvoitteita, ja saat käyttää kauan odotetun vapaapäiväsi juuri niin kuin haluat!

 5. Vapaus kompromisseista
  Sinkkuna oleminen on kokonaisuudessaan hyvin kompromissivapaata verrattuna parisuhteeseen. Haluatko tehdä spontaanisti rahakkaan sunnuntaivuoron, kun sinulle tarjotaan sitä? Jos ehdit jo luvata kumppanillesi, että vietätte päivän yhdessä, saattaa suunnitelmien muuttuminen aiheuttaa riitaa. Entäpä, jos päätätkin lähteä jouluksi reppureissaamaan? Yhteiset joulusuunnitelmat saattavat olla esteenä, ja taaskin saatat päätyä riitelemään ajan- ja rahankäytöstäsi. Jos sinusta tuntuu, ettet ole vielä valmis tekemään kompromisseja ja haluat olla täysin vapaa tekemään mitä sinua sattuu huvittamaan, on sinkkuus ihana elämänvaihe, josta kannattaa ottaa kaikki irti!

Kuulostiko tutulta? Kaipaatko sinkkuelämääsi vai nautitko siitä paraikaa? Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Celebs Pulse