5 parasta vastausta miehelle, joka ei suostu antamaan sinulle suuseksiä

Jos sinulla on mies, joka pitää suuseksin antamisesta, sinulla on ollut tuuria! Jos miehesi ei pidä siitä, voit vastata hänelle seuraavilla tavoilla.


Oletko tunnustanut faktat, eikä miehesi yksinkertaisesi suostu antamaan sinulle suuseksiä, vai onko sinulla vielä toiveita koittaa pitää aiheesta kehityskeskustelu? Kokeile sanoa hänelle seuraavat asiat!

 1. Annat kumppanillesi paljon todennäköisemmin orgasmin
  Naisista tunnetusti vain pieni osa saa orgasmin yhdynnässä, ja suurin osa tarvitsee klitoriksen stimulaatiota. Mikä olisikaan siihen parempi tapa kuin suuseksi? Varmista, että miehesi tietää, että näin hän todennäköisimmin saa sinut laukeamaan, kai hän siihen sentään pyrkii?

 2. Sinä et sentään tunne oksennusrefleksiä
  Voit muistuttaa häntä, ettei hänen sentään tarvitse yrittää tunkea banaania kurkkuunsa antaessaan suuseksiä toisin, kuin sinun, kun sinä olet antavassa asemassa suuseksin suhteen.

 3. Suuseksi takaa paremman seksielämän kummallekin
  Eräs tutkimus paljasti, että suuseksin molemminpuolinen antaminen vaikutti suhteen seksielämään kokonaisvaltaisesti positiivisesti ja suhteessa myös halailtiin, pussailtiin ja naurettiin silloin enemmän.

 4. Unohda oma suuseksisi
  Voit muistuttaa häntä, että jos hän odottaa itse saavansa suuseksiä, olisi hänen kenties syytä antaa sitä itsekin. Reilu peli!

 5. Kysy suoraan ja avoimesti
  Sinulla saattaa olla jokin ennakkokäsitys siitä, miksei hän halua antaa sinulle suuseksiä. Unohda kuitenkin käsityksesi ja puhu asiasta suoraan ja avoimesti, hänellä saattaa olla hyvä syy.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.