Jos mies tekee nämä asiat, haluaa hän sinulta todennäköisesti vain seksiä.

Jokainen meistä varmasti toivoisi, että mies olisi kanssamme koko paketin vuoksi. Toivomme, että hän pitäisi meitä paitsi seksikkäänä, myös mielenkiintoisena, hauskana ja älykkäänä, ja olisi kanssamme myös luonteemme, eikä pelkän ulkonäön vuoksi.

Ikävä kyllä tilanne ei aina ole näin hyvä, ja joskus mies saattaa olla kanssamme vain siksi, että haluaa seksiä. Se ei varsinaisesti nostat mielialaa, ja tuntuu usein todella loukkaavalta.

Haluatko tietää, mistä tunnistat, että mies on kanssasi vain seksin takia?

Seuraavat merkit kertovat sinulle sen.

  1. Hän haluaa tavata sinua vain myöhään iltaisin tai öisin, eikä koskaan päivisin. Kaiken lisäksi ette koskaan vietä iltaa tai yötä jutellen tai halien, vaan tapaaminen johtaa aina seksiin.
  2. Hän haluaa aina tavata sinut jommankumman kotona, eikä hän koskaan ehdota, että menisitte vaikkapa elokuviin tai syömään.
  3. Hän ottaa yhteyttä aivan miten sattuu, eivätkä tapaamisenne ole säännöllisiä. Saattaa olla, ettet kuule hänestä viikkoon, ja yllättäen hän haluaakin taas tavata sinut kotonasi yöllä.
  4. Hän ei koskaan esittele sinua kenellekään, eikä missään nimessä halua tavata sinun ystäviäsi.
  5. Hän haluaa sinusta seksin jälkeen eroon mahdollisimman pian, eikä todellakaan jää kanssasi halailemaan. Hän saattaa esimerkiksi sanoa, että hänellä on aikainen aamu, ja saattaa ehdottaa, että tilaa sinulle taksin kotiin.

Jos mies tekee edellä mainittuja asioita, varaudu siihen, että haluaa sinulta vain seksiä.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Love Panky