Avioeron läpikäyneellä oletetaan olevan painolastia mukaan, mikä voisi rasittaa uutta suhdetta, mutta eronneen miehen kanssa suhteen aloittaminen ei ole kuitenkaan huono idea.

Painolastia on jokaisella mukaan jollain tavalla elämänsä varrelta kertyneenä. Eronneen miehen tapailu on kuitenkin usealla tavalla helpompaa kuin miehen, joka ei ole koskaan sitoutunut toiseen ihmiseen vakavissaan.

Näistä syistä eronnutta miestä kannattaa tapailla:

1. Hän osaa sitoutua

Ehkä hänen edellinen suhteensa ei toiminut, mutta tiedät hänen kuitenkin pystyvän sitoutumaan yhteen ihmiseen. Samaa ei voi sanoa heti monesta sinkkumiehestä.

2. Hän tietää, kuinka tärkeää kommunikointi on

Kuka tahansa avieron läpikäynyt tietää siitä toivuttuaan, että suhteessa kommunikaatio on avainasemassa, sanoo parisuhdeasiantuntija Leslie Pruett.

3. Hän osaa laittaa muut etusijalle

Naimisissa ollut mies tietää, ettei hän ole aina etusijalla. Se on iso plussa, kun on kyse parisuhteen rakentamisesta.

4. Hän on realistisempi

Pruettin mukaan eronnut mies tietää todennäköisesti paremmin, mitä hän haluaa parisuhteelta. Jos hän ei halua mitään vakavaa, hän kertoo sen kyllä, joten vältyt arvuuttelulta.

5. Hän uskoo rakkauteen

Jos mies on eronnut, mutta silti on palannut treffimarkkinoille, hän tietää uskovansa rakkauteen, vaikka ensimmäisellä kerralla ei onnistunutkaan loppuelämän ajan.

Lähde: Huffington Post