Parhaimman mahdollisen lopputuloksen saamisessa nämä vinkit voivat olla avuksi.

Moni nainen sheivaa jalkakarvansa ympäri vuoden. Vaikka kyseessä on sinänsä simppeli ”toimenpide”, voi senkin aina tehdä paremmin sekä lopputuloksen että jalkojen ihon kannalta.

Näillä vinkeillä sheivauksen lopputuloksesta voit saada vielä paremman:

Kuori ihosi ennen höyläämistä

Tämä auttaa pääsemään eroon kuolleista ihosoluista, jotka voivat tukkia höyläsi. Se auttaa myös estämään liian läheistä höyläämistä, mikä voi johtaa haavoihin tai höylän polttamiin. Women’s Healthin mukaan voit käyttää mietoa kuorinta-ainetta tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettua sellaista.

Suosi karvojenpoiston avuksi tarkoitettuja vaahtoja

Miehillä on partavaahdot, naisille on omansa. Suosi sellaista saippuan sijaan, koska saippua kuivattaa ihoasi, kun taas voidepohjainen tuote auttaa kosteuttamalla.

Ole hellä ihollesi

Karvat höylättyäsi on parempi vältellä pesulappua tai pesusientä, sillä vasta-ajetun ihon vetäminen voi aiheuttaa ärsytystä ja johtaa jopa punoitukseen ja näppyihin.

Valitse ihollesi sopivat tuotteet

Kaikki karvojenpoiston avuksi tarkoitetut ihokarvanpoistovaahdot eivät sovi jokaiselle ihotyypille. Jos ihosi on kuiva ja ärtyvä, pysyttele kaukana sellaisista, joissa on alkoholia tai hajusteita.

Lopeta suihkusi höyläämisellä, älä aloita sillä

Suihkun kuumuus ja höyry auttavat pehmentämään karvojasi ja avaavat ihohuokosiasi. Tämän takia höylääminen on helpompaa suihkun lopuksi.

Lähde: Women’s Health