Muun muassa painonnousu ja väärän väriset hiukset ovat tehneet morsiusneidoista entisiä morsiusneitoja.

Monille on ilo ja kunnia päästä läheisensä kaasoksi tai morsiusneidoksi, auttaa häiden suunnittelussa ja olla hänen rinnalla, kun hän sanoo ”Tahdon”. Aina kaikki ei kuitenkaan niin sanotusti mene putkeen ja voi käydä niin, että morsian ”antaa kenkää” morsiusneidolleen ja hän ei saa enää olla osa morsiusseuruetta.

Tällaisen kohtalon kokeneet naiset ovat nyt paljastaneet anonyymisti Whisper-sovelluksella erikoisia, tyrmistyttäviäkin syitä, miksi heistä tuli entisiä morsiusneitoja ja kaasoja. Suomensimme naisten paljastuksia alle.

Liian nätti hääseurueeseen

”Minut potkittiin parhaan ystäväni hääseurueesta, koska miehen tulevan vaimon mielestä olen liian nätti.”

Puku ei enää mahtunut

”Kun saat kenkää hääseurueesta, koska painosi nousi. Et mahdu enää morsiusneidon pukuun ja mallia ei saa suuremmassa koossa.”

Kolmiodraamaa morsiusseurueessa

”Minut potkittiin pois morsiusneidon tehtävistä, koska toinen morsiusneito hyppäsi sänkyyn aviomieheni kanssa. Olen eroamassa ja hän on edelleen hääseurueessa ystäviemme kanssa. Hassua, miten näin käy.”

Loppukoe yhtä aikaa harjoitusillallisten kanssa

”Minut potkittiin juuri pois parhaan ystäväni häistä. Olin hänen kaaso. Kaikki vain sen takia, että minulla on loppukoe yhtää aikaa hänen harjoitusillallisten kanssa.”

Ei kysynyt avun tarpeesta

”Minä sain kenkää kaasona olemisesta, koska en kysynyt päivittäin, tarvitseeko hän apua. Olen tosin iloinen, heidän avioliitto ei tule kestämään.”

Ei varaa osallistua polttareihin

”Minä sain kenkää hääseurueesta, koska minulla ei ollut varaa lähteä polttareihin. Sori tyyppi, mutta se oli Cabolle viiden yön reissu! Ihan kuin häät eivät olisi jo tarpeeksi kalliit…”

Draamaa polttareista

”Minun piti olla kaasona, mutta nyt en ole mukana, koska otin esiin morsiamen käytöksen polttariristeilyllä. Tiivistetysti: hän petti ja luulen hänen olevan huolissaan, että kerron sulhaselle.”

Väärä hiustenväri

”Minut potkittiin pois ystäväni hääseurueesta, koska hän päätti, että haluaa vain brunetteja seurueeseen ja olla itse ainoa blondi. Olen blondi. Sain kenkää.”

Ei oikeaa asennetta

”Minut erotettiin morsiusseurueesta, koska minulle sanottiin, ettei minulla ole oikeanlainen asenne.. Totuus on, mursin jalkani ja en voi mennä jokaiseen, pikkiriikkiseen morsiusjuttuun. Pitäisikö minun tuntea oloni huonoksi?”

Rintavarustus häiritsi

”Minut potkittiin pois morsiusseurueesta, koska morsiamen mielestä rintani olisivat liian häiritsevät.”

Aikatauluongelma vuotta ennen häitä

”Tein yli 12-tuntisia päiviä kuutena päivänä viikossa ja en päässyt puvun sovitukseen, joka oli vuosi ennen häitä. Siksi ’ystäväni’ erotti minut hääseurueesta.”

Riita isän kanssa

”Olen kaasona pikkusiskoni häissä ja hän juuri potki minut pois morsiusseurueesta, koska riitelin isämme kanssa.. Se ei edes liittynyt mitenkään häihin! En ymmärrä mitä juuri tapahtui.”

Huolen ilmaisun takia kenkää

”Olen kertonut huolistani siskolleni liittyen hänen kaltoinkohtelevaan kumppaniin. Tähän mennessä se on johtanut vain siihen, että sain kenkää morsiusseurueesta…”

Roolin vaihto

”Minua pyydettiin kaasoksi, mutta morsian päätti, että haluaa minun sittenkin kuvaavan häät. Silti päädyin tekemään kaikki kaason hommat. Mitä potaskaa.”

Kysymys puhumattomuudesta

”Minut poistettiin kaason hommista, koska kysyin joltakin, oliko heidän mielestä outoa, että morsian ei ollut jutellut kanssani yli kuukauteen…”

Asenneongelma

”Minut potkittiin pois kaason tehtävistä, koska en osallistunut ’lähtölaskentajuhlin’. Morsian sanoi, ettei minulla ole hyvä asenne häiden suhteen. Emme ole enää ystäviä.”

Yllätti morsiamen pettämästä

”Morsian jäi minulle kiinni pettämisestä sulhasen isän kanssa. Hän potki minut pois hääseurueesta sen takia. Ei huolta, en haluakaan olla ystävä tuollaisten ikävien ihmisten kanssa.”

Ero muutti tilanteen

”Olin kaasona sulhaseni siskolle. Kunnes erosin… Hassua, morsian ja minä olemme edelleen ystäviä. Hän itse asiassa potki minut häistä, koska hänen serkkunsa oli kateellinen, kun olin ensin kaasona.”

Liian erilainen kuin muut

”Minut erotettiin hääseurueesta, koska en sopinut muun morsiusseurueen joukkoon. Sori, etten ollut sinun tyhmässä sisarkunnassa korkeakoulussa…”

Sanoi morsianta itsekkääksi

”Bridezilla ex-ystäväni potki minut pois hääseurueesta, koska sanoin hänen olevan liian itsekäs. Onko pahasta, että minusta hän päätyy eroamaan?”

Lähde: The Sun, Whisper