Harjoitus tekee mestarin, sanotaan ja sama voi päteä myös seksin suhteen.

Monet aloittavat seksin harrastamisen teini-iässä ja kymmenen vuotta myöhemmin kokemusta on karttunut ja seksistä on todennäköisesti tullut parempaa. Tämä on yksi syy siihen, miksi seksi on parempaa parikymppisenä kuin teini-ikäisenä.

Tämän lisäksi brittilehti Metro listasi muita syitä siihen, miksi seksi on parempaa parikymppisenä:

1. Seksiä voi harrastaa leveässä parisängyssä kuin aikuinen sen sijaan, että koettaa pärjätä kapeassa sängyssä.

2. Et joudu poika- tai tyttöystäväsi kanssa yrittämään olla mahdollisimman hiljaa, koska muuten vanhempasi saattavat kuulla jotain.

3. Et joudu piilottelemaan tahroja tai pesemään lakanapyykkiä, kun vanhempasi ovat poissa kotoa.

4. Ehkäisyn hankkiminen lääkärin luota ei ole enää parikymppisenä niin pelottavaa kuin teininä.

5. Yhden yön jutun jälkeen sinulla on morkkis vain muutamien päivien ajan sen sijaan, että harmittelisit kokemusta kuukausitolkulla.

6. Olet sinut kroppasi kanssa ja sinua ei pelota riisua vaaleanpunaisia, topattuja rintsikoitasi.

7. Tiedät nyt, että 20 minuutin jatkuva sormetus ei johda orgasmiin.

8. Et joudu kopioimaan kaikkia erikoisia asentoja Cosmosta, koska kumppanisi kanssa olette vakiintuneet muutamamiin tiettyihin, teille sopiviin asentoihin.

9. Olet todennäköisesti saanut oikean orgasmin sen sijaan, että tuntisit vain tarvetta mennä pissalle, mikä toki olisi voinut olla orgasmi, mutta et ole ihan varma asiasta.

10. Uskallat sanoa miehelle, että jos hän edes koettaa laittaa penistään lähelle peräaukkoasi, touhu loppuu siihen sen sijaan, että toivoisit, että hän ei yritä sitä.

11. Et enää usko, että mustikka- ja suklaakondomit ovat olennainen osa yhdyntää.

12. Et joudu avaamaan kaikkia ikkunoita, silottelemaan lakanoita ja laittamaan hiuksiasi kuntoon heti aktin jälkeen vain, että vanhempasi eivät hoksaisi sinun juuri harrastaneen seksiä.

13. Voit harrastaa seksiä huoletta muuallakin kuin sängyssä eikä tarvitse pelätä, että vanhempasi yllättävät sinut kesken kaiken.

14. Osaat sanoa mikä toimii ja mikä on niin huonoa, että siitä kannattaa jo mainita.

Lähde: Metro