13. horoskooppimerkki hämmentää – pitäisikö sinun merkkisi olla käärmeenkantaja?

13. horoskooppimerkki aiheutti hämmennystä tähtimerkeistä kiinnostuneiden keskuudessa.

Tästä 13. horoskooppimerkistä mainittiin mm. 2016 kirjoitetussa Avaruusjärjestö NASA:n blogi tekstissä, jossa väitetään, että horoskooppimerkkejä oli alun perin 13, 12 merkin sijaan. Lisämerkki, joka tunnetaan nimellä Ophiuchus, eli käärmeenkantaja, on oletettavasti horoskooppi niille, jotka ovat syntyneet 29.11.- 17.12.

Jos käärmeenkantaja olisi käytössä virallisena tähtimerkkinä, se muuttaisi horoskooppien päivämääriä. Tämä tarkoittasi sitä, että joidenkin tähtimerkki muuttuisi.

Säilyvätkö tähtimerkit ennallaan?

Käärmeenkantaja ei ole virallinen eläinradan merkki, joten tähtimerkit eivät ole muuttuneet.

Vuoden 2016 blogiviestissä NASA selitti, kuinka muinaiset babylonialaiset jakoivat eläinradan 12 yhtä suureen osaan ja valitsivat yhden tähtikuvion kullekin. Horoskoopissa oli tosiasiassa 13 tähtikuviota, joten he jättivät yhden, käärmeenkantajan, pois.

Tähtimerkkien ystävät voivat pitää kiinni olemassa olevasta tähtimerkistään tai halutessa, käyttää myös uutta, oletettua tähtimerkkiä. Astrologit kuitenkin laativat tähtikartan edelleen 12 merkin mukaan. Tiedossa ei myöskään ole, että tulevaisuudessa siirryttäisiin 13 merkin järjestelmään.

Avaruusjärjestö NASA ei allekirjoita astrologiaa, eikä se usko tähtimerkkien ennustavan tulevaisuutta. Se haluaa tehdä selväksi eron astrologian ja avaruustieteen välillä ja opettaa tätä eroa mm. lapsille.

Jaa tämä artikkeli, varsinkin niille, joiden mahdollinen tähtimerkki voisi olla käärmeenkantaja!

Lähde: The Tribune, Nasa Space Place, Independent


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.