Poika lahjoittaa tekemiään nalleja lohduksi sairaalassa oleville lapsille.

Vaikka tämän vuoden aikana on tapahtunut paljon ikäviä, surullisia ja pelottaviakin asioita, mahtuu joukkoon myös hyvää. Yksi hyvää tekevä henkilö on 12-vuotias Campbell Remess, jonka liikuttava ele sairaiden lasten hyväksi on nyt noussut otsikoihin.

Hyväsydäminen nuori poika on viimeiset kolme vuotta ommellut omalla ompelukoneellaan pehmonalleja, joita hän antaa sairaalassa oleville sairaille lapsille lohduksi.

”Annettuaan jouluaattona kukkia tuntemattomille yllättäkseen heidät, hän kysyi voisimmeko antaa kukkia sairaalassa oleville aikuisille ja viedä lapsille lahjoja”, pojan vanhemmat kertoivat brittilehti Metrolle.

”Kun kerroimme, että se olisi liian kallista, hän päätti tehdä niitä, yhden päivässä, jotta hänellä olisi niitä 365 seuraavaksi jouluksi”, vanhemmat taustoittivat pojan suloista elettä.

Päätös ei jäänyt vain aikeeksi, vaan silloin vasta 9-vuotias Campbell todella opetteli ompelemaan ja aloitti Project 365 -nimen saaneen projektin tehdäkseen yhden nallen päivässä. Kuluneiden kolmen vuoden aikana Campbell on ommellut jo yli 800 nallea lasten iloksi.

Metron mukaan poika tekee nallet kotona ompelukoneellaan, nimeää jokaisen nallen ja sitten suuntaa paikalliseen sairaalaan antamaan nallet sairaille lapsille. Jos Campbell ei löydä lasta, joka pitäisi hänen tekemästään nallesta, hän myy sen eBayssa hyväntekeväisyystarkoituksin.

Poika on tehnyt nallen myös omalle isälleen, Nathanille, jolla diagnosoitiin syöpä viime vuonna.

”Syöpä pahenee stressin myötä. Tein hänelle nallen, että hän pääsisi eroon syövästä”, Campbell on kertonut.

Nyt kun Project 365 on saanut paljon huomiota, on Campbell saanut lahjoituksena materiaaleja ja rahaa avuksi nalleprojektin jatkamiseen. Projektin Facebook-ryhmässä Campbell pitää kiinnostuneita ajan tasalla siitä, miten projekti etenee.

Metron mukaan Campbell jatkaa nallejen ompelua ja tämän lisäksi hän tekee töitä järjestääkseen varainkeruu-illalliset syöpätutkimuksen hyväksi.

Voit seurata Campbellin projektia sen kotisivuilla tai Facebook-ryhmässä, mistä löydät myös kuvia nalleista. Alta voit katsoa myös videon, jolla Campbell perheineen pääsee ääneen nalleprojektin tiimoilta:

Sewing Hope”He looks at sadness and tries to turn it upside down”.

12 year old Campbell spends his time making hundreds of teddy bears for sick children. Get out the tissues.

Julkaissut The Feed SBS 24. lokakuuta 2016

Lähde: Metro