Tässä videossa 10 naista saavat käyttöönsä bikinit, jotka ovat aika tylsän väriset eli valkoiset. Mutta lopputulos ei ole mitään tylsää kateltavaa, koska nämä naiset ovat taitavia tyyliniekkoja!

Muistatko vielä YouTube-videon, jossa 10 naista saivat kaikki samanlaisen valkoisen mekon, jonka stailasivat omaan tyyliinsä sopivaksi? Nyt tämä idea on saanut jatkoa, ja tällä kerralla kyseessä ovat bikinit. Nämä naiset ovat tietysti ruumiinrakenteeltaan ihan eri mallisia, joten jo siksi bikinit näyttävät heidän päällään erilaiselta. Mutta ne näyttävät sitä myös sen takia, että naiset tekevät niistä omanlaisensa näköiset.

Bikineiden kera voi toki käyttää asusteita ja esimerkiksi shortseja, housua tai muita vaatteita, koska yksistään valkoiset bikinit eivät näyttäisi juuri miltään. Joku keksii laittaa yläosan päälle läpinäkyvän paidan. Yksi naisista on sitä mieltä, että näistä bikineistä tulee mieleen Marilyn Monroe.

Kaikki eivät käytä bikiniä sellaisenaan, vaan niiden päälle laitetaan esimerkiksi kiinni koruja, ja eräs naisista värjää nämä bikinit. Aika erikoisia ideoita voi näinkin tylsät bikinit saada keksimään. Katso video tästä alta, tai täältä!