Ennen kun näkee tämän videon, ei voisi uskoa kuinka erilaiselta samanlainen mekko voi näyttää riippuen sen käyttäjästä ja stailaajasta.

Kyseessä on A-linjainen valkoinen pitkä mekko. Kymmenen, täysin erilaisesta tyylistä pitävää, naista saivat sellaisen kohteekseen. Heidän tehtävänään oli saada se näyttämään oman maun mukaiselta.

Moni naisista sanoi heti mekon nähdessään, että se ei ole yhtään heidän tyyliinsä sopiva. Moni heistä kertoi, että ei pidä mekosta sitten yhtään.

Vaikka mekko ei ollut monelle naisista mieluisa, he saivat tehtyä siitä sellaisen. Osa ei tehnyt mekkoon mitään muutoksia, vaan sai sen näyttämään hyvältä vyön ja muiden asusteiden kanssa.

Yhdelle ei kelvannut mekon valkoinen väri, ja hän värjäsi sen. Yksi heistä taas piirsi tussilla sen päälle kuvia. Mekon pituuskaan ei ollut kaikille mieluisa. Muutama naisista leikkasikin sen lyhyemmäksi, ja yksi heistä teki siihen myös kerrostusta.

Kun näkee jokaisen lopputuloksen, ei uskoisi, että kyse on alun perin täysin samanlaisesta mekosta. Katso video täältä tai tämän sivun yläosasta!