Kun mies sanoo rakastavansa, on häntä helppo uskoa.

Valitettavasti jokainen mies ei oikeasti tarkoita sitä. Onhan se helppoa sanoa kolme sanaa peräkkäin. Se ei ole helppoa, että näyttää sen omilla teoilla. Moni asia on helpommin sanottu kuin tehty. Ehkä et edes tiedä, että jokin miehesi teko onkin ollut hänen rakkaudenosoituksensa. Tässä alla on kymmenen sellaista miesten tapaa, joilla he näyttävät rakastumisensa. Ehkä niistä on apua, jos et osaa tunnistaa miehesi tekoja rakkaudenosoituksiksi.

Teot, joilla mies näyttää rakastumisen.

1. Hän muuttaa käyttäytymistään, jos kerrot hänelle jotain, mitä hän tekee, joka ärsyttää sinua.

Mies, joka todella rakastaa sinua, tekee kaikkensa pitääkseen sinut onnellisena rinnallaan. Jos hän kuulee, että jokin vaivaa sinua, sinua rakastava mies korjaa asian.

2. Hän näyttää, että on sitoutunut sinuun.

Mies, joka sanoo ”minä rakastan sinua”, mutta ei sitoudu, on mies, joka ei todellakaan rakasta sinua.

Jos hän tekee erilaisia toimenpiteitä poistaakseen sinut sinkkumarkkinoilta, hän ehdottomasti rakastaa sinua. Yksi on tietysti se, että hän kosii sinua.

3. Hän vastaa nopeasti puhelimeen, kun soitat hänelle.

Vaikka hän sanoisi rakastavansa sinua, mutta on aina ”liian kiireinen” vastatakseen puheluihisi heti, hän ei ehkä oikeasta rakastakaan sinua. Jos hän rakastaa sinua, hän ei malta millään odottaa, että kuulisi äänesi. Rakastunut mies varaa siihen aikaa.

4. Hän auttaa sinua usein askareissasi.

Tästä voidaan olla eriä mieltä, että rakastunut mies auttaa esimerkiksi kotitöissä. Mutta jos mies ei siivoa koskaan, hän saattaa pitää sinua itsestäänselvyytenä, eikä ainakaan halua, että tulisit iloiseksi.

5. Harrastatte tarpeeksi usein seksiä.

Vaikka kaikki eivät pidä seksin harrastamisessa, useimmat parit harrastavat seksiä. Jos sinun täytyy kerjätä häneltä seksiä, voi se tarkoittaa sitä, että hän ei rakasta sinua.

6. Hän halaa sinua usein.

Yksi yleisimmistä tavoista osoittaa kiintymystä on halata toista. Se on intiimi teko, ja sitä ei yleensä tehdä kuin ihmisille, joista välitetään. Halauksellakin voi osoittaa rakkautta.

7. Hän kertoo sinulle usein, mitä hänellä on mielessään.

Hyvä tapa selvittää, miten paljon toinen arvostaa, on miettiä, kuinka paljon toinen kertoo sinulle mielessään olevista asioista. Jos huomaat, että mies ei kerro sinulle todellisia ajatuksiaan, ei se ole rakkauden kannalta kovin hyvä merkki.

8. Hän hemmottelee lahjoilla.

On todella harvinaista löytää miestä, joka antaisi lahjoja naiselleen edelleen, vaikka suhde olisi jo ollut pitkä.

Jos mies tekee sitä edelleen, vaikka olette olleet jo kauan yhdessä, hän todellakin rakastaa sinua.

9. Jos hän puolustaa sinua ja suhdettanne.

Mies, joka on sinun arvoisesi ja välittää todellakin sinusta, ei vain istu toimettomana, jos hän kuulee jonkun puhuvan sinusta pahaa. Hän ei myöskään anna kenenkään tehdä mitään sellaista, joka aiheuttaa riskin suhteeseenne. Jos huomaat, että hän puolustaa sinua, jos muut puhuvat sinusta pahaa, hän on vartijasi ja rakastaa sinua.

10. Hän pysyy vierelläsi myös silloin, kun asiat eivät ole hyvin.

On miehiä, jotka ovat ”Mr. Täydellisiä” kun asiat ovat hyvin ja ”Mr. Näkymättömiä”, kun asiat eivät ole hyvin. Arvaat varmaan kummanlainen rakastaa sinua.

Lähde: Yourtango