Seurusteleminen voi olla hauskaa monestakin syystä.

Nainen.com listasi humoristisia syitä, minkä vuoksi saattaa olla parempi seurustella, kuin olla yksin ja sinkku.

Listalle ylsivät seuraavat asiat, jotka tekevät seurustelemista sen arvoista:

1. Ostokset

Seurustellessa ei tarvitse jaksaa aina käydä itse kaupassa, koska toisen voi lähettää ostoksille sillä välin, kun itse istuskelee tv:n ääressä ja katselee lempisarjaansa. Kipeänä ollessa toista voi myös käskyttää ostamaan herkkuja tai muuta yhtä välttämätöntä.

2. Siivous

Seurustelevat parit saattavat jakaa kotityöt, mikä helpottaa siivoustaakkaa kotona. Erityisen mukavaa on, jos toinen osapuoli tarjoutuu siivoamaan ikävät paikat, kuten wc-pöntön, tai hoitaa tiskit omatoimisesti.

3. Autolla matkustaminen

Seurustelun hyviin puoliin lukeutuu myös se, että autossa voi istua pelkääjän paikalla rennosti ja mukavasti, ilman, että tarvitsee tarkkailla ja kiinnittää huomiota ympäröivään liikenteeseen.

4. Viitsiminen

Oli kyseessä sitten pullon korkin avaaminen tai korkealla olevaan esineeseen kurkottelu, seurustelukumppania voi vaivata turhanpäiväisillä askareilla samalla, kun vetää itse esiin ”prinsessa”-kortin ja esittää avutonta. Ja naisiltahan tämä onnistuu kyllä!

5. Sänky

Kylmät jalat ja/tai kädet voi lämmittää mukavasti sängyssä vieressä köllöttelevässä osapuolessa ennen nukkumaanmenoa. Hienoa on myös se, että herätessä sänkyä ei tarvitse aina välttämättä pedata itse, kun toinen saattaa sen tehdä puolestasi.

6. Ruoanlaitto

Seurustelevat parit saattavat vuorotella myös ruoanlaiton suhteen. Mikä olisikaan parempaa kuin istua sohvalla odottelemassa, kun ruoka valmistuu ’itsekseen’, ja se toimitetaan suoraan nenän eteen herkuteltavaksi?

7. Perheasiat

Seurustellessa myös yhteydenpito omiin vanhempiin ja perhepiiriin helpottuu, kun sukulaiset saattavat vaivata lisäksesi kumppaniasi. Parhaimmillaan he soittavat suoraan puoliskollesi ja hoitavat asiat hänen kanssaan ilman, että sinua sotketaan keskusteluihin turhaan osapuoleksi.

8. Raha

Parisuhteessa saatat päästä halvemmalla, kuin yksin eläessäsi. Kumppanisi saattaa haluta hemmotella sinua lahjoilla tai kokea velvollisuudekseen kustantaa osan hankinnoistasi, kuten lomamatkoistasi. Seurustelu saattaa siis olla hyväksi kukkarollesi.

9. Kiukuttelu

Seurustelussa mahtavaa on myös se, että huonon päivän sattuessa kohdalle, on olemassa joku, jolle purkaa mieltään ja joku, joka kuuntelee. Vaikka vetäisit itku-potku-raivarit, sinulla on silti tukenasi paras ystäväsi, joka huolehtii sinusta vioistasi huolimatta.

10. Seura

Seurustellessa sinulla on useimmiten seuraa silloin, kun itse haluat. Seuralaisesi osaa myös viihdyttää sinua taidokkaasti, koska hän tuntee sinut hyvin. Seurustellessasi joudut lisäksi harvemmiten ottamaan osaa tilaisuuksiin ja juhliin yksin, ilman seuralaista.

Mitä muita hauskoja syitä sinä keksit, joiden vuoksi saattaa olla parempi seurustella, kuin olla sinkku?