Mies joutui jännittämään muutaman kuukauden, kasvoiko porkkana toivotulla tavalla.

Danielle ”DeeJay” Squiresia odotti melkoinen yllätys, kun hänen miehensä John Neville pyysi häntä auttamaan nostamaan porkkanoita. Squiresin tietämättä Neville oli kylvänyt yhden porkkanan niin, että sen pitäisi kasvaa kihlasormuksen sisään.

Washington Postin mukaan pariskunta, joilla on kaksi pientä lasta, on ollut yhdessä noin kuusi vuotta. Kanadan Newfoundland ja Labradorissa asuvalle parille on ollut selvää, että häitä juhlittaisiin jonain päivänä.

”Tiesin aina, että menisimme naimisiin, mutta kummallakaan ei ollut mikään kiire”, Neville kertoi lehdelle.

Neville osti kihlasormuksen jo neljä vuotta sitten salassa Squiresilta, joka tuolloin odotti parin poikaa. Mies piti sormuksen tallessa ja yritti löytää oikean ajankohdan kosinnalle.

”Olen aivan mahdoton vitkastelija. Pyörittelin vain peukaloitani”, Neville sanoi.

Idea uutisesta

Washington Postin mukaan kuluvan vuoden kesäkuussa Neville totesi, että on odottanut tarpeeksi pitkään. Hän kuitenkin halusi kosinnan olevan juuri oikea.

Neville ei saanut mielestään parin vuoden takaista uutista naisesta, joka löysi kadonneen timanttisormuksensa porkkanan ympäriltä, kun hoiti kasvimaataan. Hän päätti laittaa porkkanan kasvamaan Squiresille ostamansa sormuksen sisään.

Koti-isänä olevalla Nevillellä on kanoja, sikoja ja muita eläimiä takapihalla ja hän myös kasvattaa erilaisia vihanneksia ja yrttejä. Washington Postin mukaan hän oli luottavainen, että hän, jos kuka, onnistuisi kasvattamaan porkkanan sormuksen sisään.

”Se oli melkoinen prosessi. Panostin siihen paljon, että se varmasti olisi onnistunut kosinta”, mies kertoi.

Tuumasta toimeen

Washington Post kertoo, että Neville täytti vajaan 20 litran ämpärin mullalla, laittoi kihlasormuksen ämpärin keskelle ja työnsi sen multaan. Kynän avulla hän teki multaan kolon sormuksen läpi ja toivoi, että porkkana kasvaisi siihen.

”Hellästi pistin sinne hieman multaa ja sitten kolme tai neljä siementä päällä”, Neville sanoi.

Hän kylvi lisää porkkanoita ympäri ämpäriä ja sitten alkoi odotus. Noin 90 päivää myöhemmin hän päätti, että aika on oikea: porkkanat olivat kypsymässä eikä hän halunnut, että niistä kasvaa liian suuria.

Washington Postin mukaan Neville otti ämpärin esiin ja pyysi Squiresia ja heidän 3-vuotiasta lasta, Ericiä, avuksi nostamaan porkkanat mullasta.

Romanttinen yllätys mullan seasta

Neville pyysi Squiresia ottamaan ämpärin keskellä kasvaneen porkkanan. Tässä vaiheessa hän itsekään ei tiennyt, onko porkkana kasvanut suunnitellusti kihlasormuksen sisään vai ei.

Kun Squires nosti porkkanan ylös, Neville polvistui ja sanoi: ”Rakastan sinua. Menetkö naimisiin kanssani?”

Washington Post kertoo miehen huomanneen hämmennyksen kumppaninsa kasvoilla. Hetken kuluttua Squires kuitenkin hoksasi, että hänen pitelemässään porkkanassa oli kihlasormus – Nevillen suunnitelma oli onnistunut täydellisesti.

”Hän oli hieman hämillään hetken. Sitten kyyneleet alkoivat täyttää hänen silmänsä ja hän nyökkäsi päätään myöntäväksi vastaukseksi”, Neville kuvaili kosintahetkeä.

Somejulkaisusta uutisotsikoihin

Pariskunta kertoi omalaatuisesta kosinnasta Backyard Farming & Homesteading NL -ryhmässä Facebookissa. Somen kautta Nevillen yllätys päätyi uutisotsikoihin ympäri maailman.

Squires kertoi Washington Postille olleensa yllättynyt kosinnasta, koska ei osannut odottaa sitä juuri tuona hetkenä.

”Mitä enemmän ajattelen asiaa, sitä mahtavampaa se on”, tuore morsian sanoi.

Pariskunta ei ole lyönyt vielä lukkoon hääpäivää, vaikka sen perään on jo paljon kyselty.

”Emme ole aivan varmoja vielä”, Squires myönsi ja lisäsi, että hän on saanut paljon huomiota miehensä kekseliään kosinnan jälkeen.

”Tämä on ollut melkoinen kokemus, toden otta”, Squires päätti.

Alta näet, miten hyvin Neville onnistui ideassaan. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157985805764245&set=pcb.2129180673854810&type=3&theater&ifg=1

Lähde: Washington Post