Yllätä kumppanisi unohtumattomalla sylitanssilla – näillä vinkeillä onnistut

Kaksi asiantuntijaa antoi neuvoja, joiden avulla teet sylitanssista ikimuistoisen.

Sylitanssit ovat viekoittelevia ja onnistuvat jokaiselta, koska ne voivat olla juuri sellaisia kuin itse haluat. Vaikka sinusta tuntuisi, ettei sinulla ole rytmitajua ollenkaan, voit silti antaa viihdyttävän ja unohtumattoman sylitanssin, josta sen saaja nauttii.

Jos et ole koskaan aiemmin antanut sylitanssia tai haluat varmistaa, että siitä tulee onnistunut, mutta omanlainen kokemus, voivat hyvät neuvot olla tarpeen. Cosmopolitan jututti Spicy Lingerien perustaja ja toimitusjohtaja Jaclinne Chengia sekä Billy Deans Showtime Café -klubin omistaja Rori Gordonia, jotka antoivat vinkkejä, neuvoja sekä näkemystä siihen, mitä sylitanssin aikana kannattaa tehdä ja suomensimme heidän neuvot alle.

Hyvä tietää ennen sylitanssin antamista

Gordonin mukaan keskiverto sylitanssi kestää ainakin kahden kappaleen ajan, eli suurin piirtein kuusi minuuttia. Tätä voi kuitenkin muokata omien mieltymysten mukaan ja tehdä sylitanssista pidemmän, jos siltä tuntuu. Kuusi minuuttia ei kuitenkaan ole pitkä aika – Cosmo huomauttaa, että siinä ajassa katsoo 6-7 TikTok-videota – joten tästä ajasta ei kannata ahdistua.

 • Venyttele ennen kuin aloitat. Chengin mukaan on tärkeä venytellä ennen sylitanssia, jotta valmistat itsesi kaikkiin yllättäviinkin liikkeisiin.
 • Suunnittele soittolistasi etukäteen. Aivan kuin tarkistat esitelmäsi kuntoon ennen sen esittämistä, on hyvä varmistaa ensin, että kaikki on kunnossa, eli musiikki valmiina ja soittolistasi on iskussa.
 • Tee vain sellaisia asioita, joita kroppasi kestää. Ei siis kannata haukata liian suurta palaa purtavaksi. Jos et osaa tehdä volttia, ei kannata alkaa kesken sylitanssin taivuttelemaan itseään taaksepäin kovin notkeisiin asentoihin tai tehdä kesken kaiken vauhdista vaikkapa siltaa.
 • Luo tunnelmaa kynttilöillä ja himmennetyillä valoilla. Pidä kuitenkin huoli, ettei tilasta tule liian pimeä, jotta kumppanisi näkee sinut.

Näin sylitanssia varten kannattaa pukeutua

 • Slip-on-korkokengät toimivat sylitanssissa. Ne korostavat kroppaasi, joten valitse sellaiset, joissa voit tanssia noin kuusi minuuttia. Gordon suosittelee kävelemään kengissä ennen, jotta ne tuntuvat jalassa mukavalta ja olet tottunut niihin. Yksikään kenkä ei ole sen arvoinen, että rikot nilkkasi.
 • Mukavat, pehmeät vaatteet ovat hyvä vaihtoehto. Cheng neuvoo välttämään vaatteita, joiden kanssa voi syntyä hiertymiä tai ne voivat helposti jäädä kiinni jostakin/johonkin.
 • Mikä tahansa, missä tunnet olosi todella seksikkääksi. ”Rakastan alusvaatteita, sukkanauhoja ja reisiin asti yltäviä sukkia pitkän, läpikuultavan mekon kanssa”, Gordon kertoo.
 • Asu, josta sinä ja/tai kumppanisi fantasioi. Sylitanssin aikana voi hyödyntää fantasioita ja roolileikkejä. Voit tehdä tanssisi esimerkiksi hoitajaksi, piruksi tai opettajaksi pukeutuneena – oma mielikuvitus ja sinun sekä kumppanisi mielihalut ratkaisevat hahmon.
 • Kerrospukeutuminen. Jos haluat sylitanssin johtavan seksiin, voi siihen ottaa osaksi strippaamisen. Pukeudu kuitenkin useampaan vaatekerrokseen, sillä sinulla on ainakin kuusi minuuttia aikaa tanssiasi varten.

Musiikkivalinnat

 • Hidas ja seksikäs musiikki on ihanteellisin valinta. ”Sylitanssin on tarkoitus olla viettelevä, joten valitse seksuaalisuuttasi inspiroivia kappaleita”, Cheng vinkkaa. Hänen omia valintojaan ovat muun muassa Usherin Climax, Florence & The Machinen Girl with the One Eye sekä Beyoncén Naughty Girl.
 • Mikä tahansa, mikä tekee olosi sensuelliksi. Muista, ettei tässä ole kyse tanssitaidoistasi, vaan kyse on enemmänkin fantasian alkusoitosta. Gordon suosii itse hidasta ja sensuellia musiikkia, kuten Barry Whitea.

Näin annat sylitanssin

 • Ohjeista kumppaniasi ottamaan mukava asento. Tämä voi olla niin sängyllä, sohvalla, tuolilla tai missä tahansa, mikä sinusta tuntuu mukavimmalta esiintymistäsi ajatellen.
 • Aloita kauempaa ja kävele kohti kumppaniasi musiikin tahtiin, Cheng neuvoo. ”Esittele taitojasi muutamalla tanssiliikkeelle ennen kuin saavut kumppanisi luokse, anna odotuksen kasvaa ja sitten aloita itse päänäytös”, hän kertoo.
 • Ole mahdollisimman lähellä kumppaniasi ja liikuta kroppaasi musiikin tahtiin. Aloita hitaasti ja lisää nopeutta musiikin muuttuessa.
 • Pyöritä, kieputa ja vääntele kehoasi ja pidä katsekontakti. Sylitanssissa on seksikkäintä, miten se ottaa kumppanin huomioon.
 • Vaihtele asentoasi. Voit seistä kumppanisi yläpuolella, istua, kyykätä ja niin edelleen. Voit esimerkiksi aluksi istua kumppanisi sylissä ja tanssia hänen yllään, sitten kyykätä ja taivutella itseäsi hänen edessään.
 • Jos olet notkea ja kokeilunhaluinen, esittele notkeuttasi. Voit esimerkiksi venyttää jalkaasi niin ylös kuin se nousee. Chengin mukaan myös sillan tekeminen istuessa kumppanin sylissä on myös suosittu asento.

Erityisiä sylitanssiliikkeitä, joita kokeilla

 • Seksikäs nojaus: Seiso kumppanisi jalkojen välissä ja nojaa yläkehoasi eteenpäin, selkä notkolla ja takamus kohti kattoa, jotta kumppani saa oikein kuumat näkymät. Laita kätesi seinälle kumppanisi ylle tai lepuuta niitä tuolin käsinojilla, jotta saat tukea. Kiusoittele sitten kumppaniasi tuomalla rintasi lähemmäs ja lähemmäs kumppanisi kasvoja, mutta älä anna koskettaa. Kun hän on kärsivällisesti odottanut, nojaudu vielä lähemmäs ja hiero rintojasi vasten hänen rintaansa.
 • Voitelu: Tätä varten aloita hieman kauempaa, kumppanin polvien välissä, jotta hän näkee kaiken, mitä teet. Käsilläsi ala hitaasti hieroa rintojasi kuin levittäisi vartalovoidetta. Koskettele itseäsi kuin haluaisit kumppanisi sinua koskettavan (ja kerro se hänelle). Anna käsiesi kulkea alavatsalle, sitten takaisin ylemmäs rinnalle tai käänny ja hiero takamustasi. Avainasemassa on tehdä tätä hitailla liikkeillä, jotta kumppanisi voi kuvitella omat kätensä vaeltamaan pitkin kehoasi.
 • Keinutaan: Kuumin vietteleysvälineesi on lantiosi ja tämä liike on helppo oppia. Aloita hitaasi keinuttaen lannettasi sivulta sivulle ja vaihda liike kahdeksikoksi. Lisää viettelevyyttä koskettelemalla itseäsi samalla – tämä on oiva hetki käyttää voitelutekniikkaasi myös.
 • Cowgirl: Käänny selin kumppaniisi ja keinuta takamustasi juuri miehesi haaruksen yllä. Voit laittaa kätesi hänen reisille tai käsinojille antamaan tasapainoa. Keinuta takamusta pyörivällä liikkeellä kuin maaalaisit hänen syliään takapuolellasi. Vaihda sitten liike ylös-alas-liikeeksi kuin olisit seksistäkin tutussa käänteisessä ratsastusasennossa. Katso myös olkasi yli kumppaniasi samalla, kun teet tätä liikettä.

Muita vinkkejä sekä muistettavaa

 • Ajattele vähemmän tanssia ja enemmän yhteyden luomista kumppaniin. Jos et ole tanssija, voi tämä viedä painetta pois sylitanssin tanssiosuudesta.
 • Pidä hauskaa ja ole itsevarma, Cheng kannustaa. ”Jos sinulla ei ole hauskaa, kumppanisi huomaa sen ja se ei ole nautinnollinen kokemus kummallekaan teistä”, hän sanoo.
 • Iske silmää välillä. Gordonin mukaan tämä voi kuulostaa hassulta, mutta se toimii.
 • Opettele olan yli -katse. Kun olet selin kumppaniisi, katso olkasi yli ja tuijota syvälle hänen silmiinsä. Jos sinusta siltä tuntuu, yhdistä tähän sensuelli huulten nuolaisu.
 • Opettele hiusten heilautus. Jos sinulla on pitkät hiukset, hyödynnä niitä.

Lähde: Cosmopolitan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.