Ajan kanssa parisuhteessa tuntuu helpommalta pussata toista, vaikka henki haisee pahalle aamulla ja käydä vessassa toisen nähden.

Uudessa suhteessa on aina koettavana joukko erilaisia virstanpylväitä – ensisuudelma, rakkaudentunnutukset ensimmäisen kerran, kumppanin perheen ja ystävien tapaaminen, ensimmäinen riita ja niin edelleen. Tämän lisäksi pari kokee myös arkisempia virstanpylväitä, jotka liittyvät yleisiin tapoihin ja tekoihin, mutta suhteen alussa niiden tekeminen voi tuntua kiusalliselta.

Mattress Advisor on kyselytutkimuksellaan selvittänyt, kuinka kauan kestää ennen kuin parit tuntevat olonsa tarpeeksi mukavaksi toistensa seurassa, että uskaltavat tehdä tällaisia aluksi kiusalliseltakin tuntuvia asioita toistensa seurassa. Nämä tavat tulevat eteen yleensä, kun pari alkaa viettää öitä yhdessä.

Kyselyn tulosten perusteella miehet ovat suurimmaksi osaksi valmiimpia erilaisiin yökyläilytapoihin aiemmin kuin naiset. Kyselyn mukaan miehet tuntevat olonsa mukavaksi nukkua alasti kumppaninsa kanssa 2,8 kuukaudessa, mutta naisilta samaan vie 3,9 kuukautta.

Makuuhuoneessa miehet voivat liikkau alasti 3,1 kuukauden jälkeen ja naiset keskimäärin silloin, kun suhde on kestänyt 4,5 kuukautta. Yhteisten suihkukäyntien virtsanpylväs tulee eteen miesten kohdalla 3,8 kuukaudessa ja naisilla 5,2 kuukauden jälkeen.

Vessatottumuksista kyselyssä selvisi, että miehet voivat käydä vessassa ovi auki 5,5 kuukauden jälkeen, kun taas naisista se tuntuu mukavalta 8,6 kuukauden jälkeen. Kumppaninsa edessä kakalla käyminen sen sijaan vie miehiltä 7,1 kuukautta ja naisilta 10,7 kuukautta.

3,1 kuukauden jälkeen miehet voivat suudella kumppaniaan, vaikka aamuinen hengitys haisisi pahalta, mutta naiset odottavat tässä pidempään, 4,6 kuukautta. Piereskelyä sängyssä alkaa tapahtua miesten kohdalla 5,3 kuukauden jälkeen ja naisilla vasta sitten, kun suhdetta on takana 8,5 kuukautta.

Miehet pyytävät yökyläilleessään aiemmin pyjamaa kuin naiset (3,3 kuukautta vs. naisten 4,2 kuukautta), jättävät aiemmin hammasharjan kumppanin luo (4,5 kuukautta vs. naisten 5,4 kuukautta) sekä jättävät aiemmin vaatetta kumppaninsa luo (4,7 vs. naisten 5,8 kuukautta). Kyselyn mukaan miehistä tuntuu mukavalta pyytää avainta kumppanin kotiin 7,7 kuukauden jälkeen ja naisista taas 8,8 kuukauden jälkeen.

Ainoa asia, joka kyselyn tulosten perusteella tuntuu naisista aiemmin mukavammalta, on tutkia kumppanin puhelinta hänen nukkuessa. Ero ei kuitenkaan ole suuri: naiset tekevät niin 6,1 kuukauden jälkeen, miehet 6,8 kuukauden jälkeen.

Jotta näihin virtsanpylväisiin ja tapoihin pääsisi, täytyy ensin kuitenkin alkaa viettää öitä yhdessä ja siinäkin on eronsa, kuinka pian se tuntuu naisista ja miehistä mukavalta.

”Naisilta vei keskimäärin lähes neljä kuukautta ennen kuin heistä tuntui mukavalta, että kumppani viettää yönsä hänen luonaan”, tutkimusta toteuttaneet kommentoivat Daily Mailin mukaan.

”Miehet etenivät hieman nopeammalla tahdilla, suostuen yökyläilyyn, kun suhdetta oli kestänyt lähes kolme kuukautta”, he lisäsivät.

Kyselyssä ilmeni, että monet ihmiset tuntevat mukavammaksi ottaa kumppani yökyläilemään kuin lähteä itse yökyläilemään. Naisilta vei yli neljä kuukautta nukkua kumppaninsa luona, kun taas miehet tarvitsivat yli kuukauden enemmän aikaa voidakseen nukkua kumppaninsa luona.

Voit tutustua kyselyn tuloksiin tarkemmin täällä.

Lähde: Daily Mail