Tällaisten treffi-ideoiden avulla erityistä laatuaikaa voi viettää niin arkena kuin kuin viikonloppuna.

Pitkissä parisuhteissa arjen kiireet voivat johtaa siihen, että yhteinen laatuaika jää vähemmälle. Välillä on hyvästä omistaa parisuhteelle ja toisilleen treffi-ilta ja tuoda hieman romantiikkaa elämään.

Your Tango listasi simppeleitä treffi-ideoita, joita voi toteuttaa vaikka keskellä viikkoa. Nämä ideat ovat hauskoja, helppoja eivätkä johda siihen, että seuraavana päivänä olet töissä väsynyt – lue vinkit alta.

Lainatkaa elokuva kirjastosta

Netflixin ja muiden suoratoistapalveluiden suosion myötä on helppo unohtaa, että kirjastotkin ovat olemassa ja niistä voi lainata elokuvia katsottavaksi. Kirjaston hyllyjen kätköistä voi löytää katsottavaksi jotain sellaista, mitä ei muuten olisi tullut ajatelleeksi. Myös työntekijöiltä voi kysyä suosituksia vaikkapa jostain klassikkoelokuvasta, joka sopisi treffi-illan viihteeksi. Sitten vain kaupasta leffaeväät ja sohvalle lähekkäin nauttimaan elokuvan maailmasta.

Pelit kehiin

Lautapelit eivät suinkaan ole viihdettä vain lapsille. Jos kotoanne ei löydy mitään pelattavaa, käykää kiertämässä kirpputoreja, josko sieltä löytyisi jokin teille sopiva peli tai suosiolla ostakaa kaupasta uutena esimerkiksi jokin klassikkopeli, kuten Afrikan tähti tai Muuttuva labyrintti, tai uudempi suosikki, kuten Carcassonne. Tietysti pelejä voi pelata myös pilke silmäkulmassa – miltä kuulostaisi strippiversio Scrabblesta?

Herkutelkaa jälkkäreillä

Your Tangon mukaan lempiravintolaan meneminen pitkän työpäivän jälkeen on perinteinen tapa, mutta se voi alkaa niin sanotusti maistua puulta, kun menun osaa jo ulkoa. Siksi vaihtelu voi tehdä hyvää ja kannattaakin valita uusi ravintola, esimerkiksi sellainen, joka tunnetaan jälkiruoistaan, ja herkutella yhdessä sellaisilla. Korona-aikana muistakaa vain turvallisuus ravintolassa vieraillessa tai ottakaa ruoat kotiin.

Seikkailkaa naapurustossa

Lähtekää ajelulle (tai pyöräilemään tai kävelylle) omaan naapurustoon tai ympäri asuinpaikkakuntaanne ja laittakaa musiikki pauhaamaan. Yksi parhaimpia asioita on edessä häämöttävä tie, oma rakas vieressä, vaihtuvat maisemat ja mahdollisuus löytää jotain uutta itselle muuten niin tutulta seudulta. Auringon paistaessa ajelu tuntuu vielä paremmalta.

Adrenaliini virtaamaan

Liikunta ja kuntoilu voi myös jäädä vähemmälle arjen keskellä eikä pitkän työpäivän jälkeen salille meneminen houkuta. Jos järjestää treffi-illan kuntoilun merkeissä, saa silloin näppärästi hoidettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla: yhteistä aikaa ja kuntoilua. Yhdessä voi käydä niin lenkillä, uimassa kuin salillakin tai järjestää treeni-illan kotona. Yhdessä voi kokeilla myös jotain uutta, kuten seinäkiipeilyä tai mennä yhdessä joogatunnille.

Rentoudu cocktailien parissa

Yhdellä tai kahdella käyminen ei vielä välttämättä johda siihen, että seuraavana päivänä on nuutunut olo töissä. Kylminä päivinä kuumat juomat ja kuuma seura tekee hyvää, kun taas kuumien päivien kuuma seura kaipaa rinnalleen jotain viilentävää. Tutustu asuinpaikkakuntasi pubeihin ja baareihin, ja valitkaa jokin teille tuntematon paikka – ties vaikka löytäisitte uuden suosikkipaikan itsellenne! Tai selvittäkää, mistä saa paikkakunnan parhaimmat drinkit ja käykää rentoutumassa niiden äärellä – toisiinne keskittyen. Tässäkin on kuitenkin syytä muistaa koronaturvallisuus! Cocktaileja voi myös tehdä kotona ja ruveta yhdessä toinen toisillenne loihtimaan erilaisia drinkkejä.

Lähde: Your Tango