Ankka kohtelee pientä tyttöä kuin hän olisi sen emo.

5-vuotiaalla Kylie Brownilla on erikoinen lemmikki: ankka nimeltä Snowflake. Lemmikkiankka tulee Kylien luokse kutsuttaessa ja mieltää tytön emokseen – ja tyttö ajattelee niin itsekin.

CBS Sunday Morning -ohjelma julkaisi herttaisen videon erottomasta kaksikosta ja kertoi heidän tarinansa. Snowflake saapui Brownin perheeseen viime kesänä ja leimautui heti Kylieen.

Ankka halusi olla jatkuvasti tytön lähellä ulkona olemisen sijaan, joten Kylien vanhemmat, Ashley ja Mike jäivät ilman vaihtoehtoja: Snowflakelle oli laitettava vaipat ja tehtävä siitä sisätiloissa asustava ankka.

Videolla Kylien vanhemmat kertovat, kuinka Snowflake menee kaikkialle, minne ankat saavat mennä – sekä lähes kaikkialle, minne ne eivät saisi mennä.

”En tiedä onko sinulla ollut koskaan 2-vuotiasta tai 4-vuotiasta, joka ei suostu lähtemään kotoa ilman riepua. Kylie ei suostunut lähtemään kotoa ilman ankkaansa ja siinä vaiheessa mikään ei ole neuvoteltavissa”, Kylien isä sanoo.

Snowflake kulkeekin Kylien mukana kaikkialla jalkapalloharjoituksista yökyläilyihin sekä se on ollut mukana jopa karkki vai kepponen -kierrokselle halloweenina.

Video näyttää, kuinka pikkutytön ja ankan välille on muodostunut erityinen side. Voit katsoa videon herttaisesta kaksikosta jutun yltä.

Lähde: CBS