Vedonlyöjät eivät usko Suomen menestykseen Euroviisuissa – finaalipaikan kohtalo selviää tiistaina

Euroviisut huipentuvat lauantaina käytävään finaaliin.

Suomen ei uskota pärjäävän tämän vuoden Euroviisuissa. Israelin Tel Avivissa järjestettävissä Euroviisuissa Suomea edustavat Darude ja Sebastian Rejman kappaleella Look Away.

Peliyhtiö Unibetin kertoimenlaskijat eivät pidä todennäköisenä, että Suomi pääsisi viisufinaaliin. Jos kuitenkin Darude odotusten vastaisesti raivaa tiensä finaaliin, uskovat Unibetin kertoimenlaskijat menestyksen jäävän siellä vaisuksi.

Myös Eurovisionworld-sivustolla Suomen menestykseen ei uskota; tätä kirjoittaessa Suomi oli sijalla 34. kaikkien osallistujamaiden osalta ja omassa semifinaalissaan Suomi oli toiseksi viimeisenä, eli finaalipaikka jäisi vain haaveeksi. Oddschecker-sivustolla tilanne ei ole sen parempi – Suomi löytyy häntäpäästä.

Kertoimenlaskijat rankkaavat Euroviisujen voittajaksi Hollantia, jota edustaa Duncan Laurence kappaleellaan Arcade. Myös Ruotsi, Ranska ja Venäjä ovat vedonlyöjien arvioissa vahvoilla menestymään viisuissa.

”Euroviisut on perinteisesti yksi suosituimmista urheilun ulkopuolisista vedonlyöntikohteista, joten käytämme niiden kertoimien puntaroimiseen paljon aikaa. Edellisvuosien kilpailut ovat myös osoittaneet meidän kertoimienlaskijoidemme olevan hyvin hajulla Euroviisujen lopullisista tuloksista”, kommentoi Unibet Suomen General Manager Antti Tikka tiedotteessa.

Suomi kilpailee Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 14. toukokuuta. Semifinaali lähetetään suorana Yle TV2:ssa sekä Yle Areenassa kello 22 alkaen ja Darude sekä Sebastian Rejman nähdään lavalla kolmantena.

Toinen semifinaalilähetys on torstaina 16. toukokuuta kello 22 alkaen ja viisuviikon huipentava finaali käydään lauantaina 18. toukokuuta kello 22 alkaen. Yle näyttää myös nämä suorina lähetyksinä Yle TV2:ssa sekä Yle Areenassa.

Voit kuunnella Suomen viisukappaleen artikkelin yltä löytyvältä videolta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.