Oletko mielestäsi normaalia varovaisempi ja harkitset asioita pitkään ennen kuin toimit?

Saatat olla muita varautuneempi ihan vain horoskooppisi takia. Jos se on jokin näistä alla olevista, silloin astrologia voisi todellakin olla syynä. Katso tunnistatko itsesi, jos alla on oma tähtimerkkisi. Vaihtoehtoja on neljä kappaletta.

Härkä (20. huhtikuuta-20. toukokuuta)

Härällä on usein miljoona syytä olla varovainen. Härän liikkeet ovat hyvin harkitsevaisia, koska hän ei viihdy oman mukavuusalueen ulkopuolella.  Hän ei tee virheitä, välttää vaaroja kaikin keinoin ja pitää yllätykset mahdollisimman vähäisinä.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Rapu aistii helposti muiden ihmisten tunteet. Hän haluaa pysyä turvaverkon päällä eikä venettä saa heiluttaa, koska hän pelkään laidan yli tippumista. Hän piiloutuu tai pakenee mieluummin kuin käsittelee jotain, joka on liian huolestuttavaa tai järkyttävää hänenä käsiteltäväkseen. Herkkä ja empatiakykyinen rapu on seuraa, jossa tuntee olonsa turvalliseksi.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyt suunnittelee kaiken huolellisesti. Hän on rehellinen, mutta ajattelee ensin tarkoin ennen kuin kertoo mielipiteensä. Hänellä on poikkeuksellinen kyky välttää vastakkainasettelua, vaaroja ja epämiellyttäviä tilanteita.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauris välttää tekemästä mitään, mikä voisi vaarantaa sen, mikä saa hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi. Hän on erittäin tietoinen mitä hänen ympärillään tapahtuu, joka auttaa häntä olemaan varuillaan. Kauris osaa hyökätä, jos on tarve, mutta hän suunnittelee sen ensin tarkoin. Hän on luonteeltaankin erittäin varovainen.

Lähde: Bustle