Oletteko te yksi näistä kaikkein onnellisimmista pariskunnista?

Hyvään ja onnelliseen parisuhteeseen kuuluu tietysti paljon erilaisia asioita, kuten luottamusta, hellyyttä, rehellisyyttä ja halua sitoutua toiseen. Eräs yksittäinen tapa on kuitenkin sellainen, joka vain kaikkein onnellisimmilla pariskunnilla on.

Nyt jokainen voikin toivoa, että seuraava tapa ja piirre löytyy myös omasta parisuhteesta, sillä se merkitsisi, että teidän suhteenne on poikkeuksellisen onnellinen.

Kaikkein onnellisimmat parit nimittäin tekevät seuraavaa: sen sijaan, ett he keskittyisivät toistensa puutteisiin ja ärsyttäviin piirteisiin, he keskittyvätkin toisen hyviin ominaisuuksiin ja parhaisiin piirteisiin. Sen lisäksi vielä reflektoivat näitä piirteitä toisiinsa jatkuvasti, eli kertovat kumppanille, kuinka ihania ja upeita hänen piirteensä ovat.

Tämän on huomattu ajan kuluessa ja vähitellen myös vaikuttavan kumppanin kykyyn nähdä itsensä aivan eri tavalla ja positiivisemmassa valossa, koska heille rakas ja luotettava ihminen näkee heidät niin hyvässä valossa. Tämä saa monen oman minäkuvan paranemaan, ja itsetunnon kohoamaan.

Tietysti ajoittain kumppanille voi ja pitääkin viestiä, jos jokin häiritsee. Kaikkein onnellisimmat pariskunnat kuitenkin tekevät tämänkin niin hellästi ja ajattelevaisesti, että pariskunnan keskinäisen kommunikaation nähdään parhaimmillaan vastaavan onnistunutta psykoterapiaa.

Miten te kommunikoitte toisille niin hyvistä kuin huonoistakin piirteistänne?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Your Tango