Vaihtoehto joulukuuselle: Mehikasveista tehdään joulupuita kuusen sijaan

Jos et halua kotiisi neulasia pudottelevaa kuusta, kokeile sen sijaan mehikasveja.

Kauniisti koristeltu joulukuusi löytyy tänäkin vuonna monesta kodista, mutta on myös vaihtoehtoisia ratkaisuja. Kerroimme aiemmin viinipulloista tehdystä ”joulupuusta”, mutta jos lasinen puu ei ole mieleesi, on myös toinen vaihtoehto: mehikasvit.

Brittilehti Metron mukaan seuraava iso joulutrendi on mehikasvien muuttaminen joulupuuksi. Mehikasveja voi istuttaa joulukuusimaiseen muotoon ja sitten laittaa sekaan vaikkapa joulupalloja ja tähden huipulle tai halutessaan laittaa sekaan maalattuja lehtiä tai yhdistellä erivärisiä mehikasveja värikkäämmän joulupuun luomiseksi.

Metron mukaan mehikasveista saa täydellisen, instagrammattavan joulupuun. Alla on hieman esimerkkejä trendikäästä mehikasvipuusta – juuri Instagramista poimittuna:

View this post on Instagram

Hello IG friends here's a decent shot of my 2016 Succulent Christmas Tree!!! 😍🎄🎄🎄 Thank you all for your likes and wonderful comments and I'm glad I inspired some of you to make one this year! ❤🎄❤🎄❤ #succulentchristmastree #succulenttree #holidaytree #1stsucculentchristmastree . . #fortheloveofsucculent #succulentpropagation #sonya6000 #succulentgarden #succulentsonly #succulent #sukkulente #sukulent #succulenthoarder #succulentlover #succulentinpots #saboten #succulents  #verticalgarden #succulentsofinstagram #suculenta #greenthumb #succulentcollection #succulentcity  #succulentcommunity  #サボテン #仙人掌 #suculentas #多肉植物 #tanikushokubutsu #s_o2016

A post shared by Doris (@fortheloveofsucculent) on

http://instagram.com/p/BNf5VioD2QE/

Lisää esimerkkejä mehikasvipuista löydät esimerkiksi #succulentchristmastree-hashtagilla.

Lähde: Metro