Tyhjistä viinipulloista voit tehdä itse kotiisi ”joulupuun” luomaan tunnelmaa.

Jos et halua kotiisi aitoa joulukuusta, jota pitäisi kastella ja joka varisuttaisi neulasia lattialle, tai et voi hankkia sellaista esimerkiksi allergian takia, on muovisen tekokuusen rinnalle noussut esiin myös toisenlainen vaihtoehto: viinipullokuusi.

#WineBottleChristmasTree Yes, please

A photo posted by Christine L Bowen (CLB) (@christinelbowen) on

Viinipullokuusi tehdään tyhjistä viinipulloista. Osa suosii vain tietynlaisia pulloja, toiset yhdistelevät erilaisia pulloja keskenään ja puun kasattuaan koristelevat sen muun muassa valoilla – klikkaa kuvaa ja näet lyhyen videon yhdesä pullokuusesta:

Brittilehti Metron mukaan Silver Oaks Cellars on saattanut käynnistää viinipullokuusitrendin, sillä he ovat kasanneet viinipulloista joulupuun jo useamman vuoden ajan. Alla Silver Oaksilta pari esimerkkiä:

Our Silver Oak bottle tree is back! #lifeisacabernet

A photo posted by silveroakcellars (@silveroakcellars) on

With a tree this beautiful, we are tempted to keep it up all year long! #lifeisacabernet

A photo posted by silveroakcellars (@silveroakcellars) on

Nyt kuitenkin trendi on alkanut saada tuulta alleen ja muutkin ovat innostuneet tekemään omia versioitaan. Metron mukaan helpoin tapa toteuttaa viinipullokuusi, on kerätä tyhjiä pulloja ja asetella ne isoon kuivaustelineeseen, joka on tarkoitettu pulloille.

Mallia oman viinipullokuusen tekemiseen voi saada esimerkiksi Instagramista hashtageilla #winechristmastree ja #winebottlechritsmastree.

Alla on myös muutama kuva lisää inspiraatioksi:

Wine Bottle Christmas Tree! #pdx #winebottlechristmastree #cinetopia

A photo posted by Austin M (@a1matthias) on

Lähde: Metro

Kommentit

Kommenttia