Tyhjistä viinipulloista voit tehdä itse kotiisi ”joulupuun” luomaan tunnelmaa.

Jos et halua kotiisi aitoa joulukuusta, jota pitäisi kastella ja joka varisuttaisi neulasia lattialle, tai et voi hankkia sellaista esimerkiksi allergian takia, on muovisen tekokuusen rinnalle noussut esiin myös toisenlainen vaihtoehto: viinipullokuusi.

Viinipullokuusi tehdään tyhjistä viinipulloista. Osa suosii vain tietynlaisia pulloja, toiset yhdistelevät erilaisia pulloja keskenään ja puun kasattuaan koristelevat sen muun muassa valoilla – klikkaa kuvaa ja näet lyhyen videon yhdesä pullokuusesta:

Brittilehti Metron mukaan Silver Oaks Cellars on saattanut käynnistää viinipullokuusitrendin, sillä he ovat kasanneet viinipulloista joulupuun jo useamman vuoden ajan. Alla Silver Oaksilta pari esimerkkiä:

Nyt kuitenkin trendi on alkanut saada tuulta alleen ja muutkin ovat innostuneet tekemään omia versioitaan. Metron mukaan helpoin tapa toteuttaa viinipullokuusi, on kerätä tyhjiä pulloja ja asetella ne isoon kuivaustelineeseen, joka on tarkoitettu pulloille.

Mallia oman viinipullokuusen tekemiseen voi saada esimerkiksi Instagramista hashtageilla #winechristmastree ja #winebottlechritsmastree.

Alla on myös muutama kuva lisää inspiraatioksi:

Lähde: Metro