Vaatteet rypyttömäksi ilman silitysrautaa? Kuusi tapaa, joilla se onnistuu

Vaatteet voi saada sileäksi ilman silitysrautaakin.

Jos vaikkapa aamuaskareiden lomassa pienessä kiireessä huomaat, että päiväksi päälle tarkoitetussa vaatteessa on ryppyjä eikä ole aikaa kaivaa silityslautaa ja -rautaa esiin, silitysrauta on rikki tai et omista sellaista, voi ryppyjä hoitaa onneksi muillakin tavoilla.

Pure Wow listasi näppäriä tapoja, joilla vaatteet voi saada sileäksi ilman silitysrautaa.

Suoristusrauta apuun

Suoristusraudalla onnistuu muukin kuin hiusten käsittely. Pure Wow’n mukaan suoristusraudan avulla voi hoitaa kauluksen kuntoon tai poistaa pienet rypyt paidalta, kun sitä nopeasti käyttää vaatteella. Muista vain ensin pyyhkiä suoristusraudasta pois mahdolliset tuotejäämät, jotta vaatteesi ei sotkeennu ja ole tarkkana lämpötilojen kanssa – puuvilla kestää kovempaa lämpötilaa kuin silkki.

Hiustenkuivaajakin toimii

Myös kuivaajasta voi olla apua, kun silitysrautaa ei ole saatavilla. Yleensä vaatteistaa saa rypyt pois, kun keskittää kohtiin ”purkauksen” kuumaa ilmaa. Pidä kuivajaasi noin viiden sentin päässä vaatteesta, jotta kankaasta ei tule paahtavan kuuma.

Höyryttele teepannulla

Tämä tapa toimii parhaiten pienille rypyille. Keitä vettä, mutta ennen kuin alat valmistaa itsellesi teetä, vie kiehuvan pannun nokka noin 30 sentin päähän ryppykohdasta ja anna höyryn tehdä tehtävänsä.

Jäitä kuivausrumpuun

Jos kotoasi löytyy kuivausrumpu, laita rypistynyt paita sinne muutaman jääpalan kera ja laita kuivausrumpu päälle muutamaksi minuutiksi korkealla lämmöllä. Pure Wow’n mukaan jää sulaa ja luo ryppyjä silottavaa höyryä.

Kääri vaate burritoksi

Laita ryppyinen vaate tasaiselle pinnalle, silota rypistyneet kohdat ja sitten kääri se tiukasti rullalle kuin käärisit burriton. Sen jälkeen laita vaate patjan alle 15-30 minuutin ajaksi ja ryppyjen pitäisi kadota.

Höyrytä vaatteet suihkussa

Pure Wow’n mukaan tämä niksi toimii esimerkiksi matkustaessa, kun tavalliset kotitaloustuotteet eivät ole saatavilla. Laita kylpyhuoneen ikkunat ja ovet kiinni ja ripusta ryppyiset vaatteet suihkutangolle. Sitten tee tyypilliset kylppäritoimesi: suihkuun pesulle, ihokarvojen poistoa ynnä muuta. 15 minuuttia myöhemmin sinulla on rypyttömät vaatteet.

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.