Enbuske on kiitollinen vuosien takaiselle oppi-isälleen.

Juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske, 41, muisteli Instagramissa lämmöllä työtään radio Kiss FM:n Aamutiimiissä vuosina 1998-2001. Aikaisista aamuherätyksistä ja pitkistä työpäivistä huolimatta, Enbuske kertoi nauttineensa jokaisesta hetkestä.

”Olin duunissa Kiss FM:n Aamutiimissä 1998-2001. Herätys joka aamu klo 4:52. En muista ainoatakaan aamua, jolloin olisi ahdistanut mennä töihin. Kotiin lähdettiin joskus 16 jälkeen. Nautin joka hetkestä.”

Enbuske antoi kiitosta juontaja Henkka Hyppöselle, joka tuolloin vuosia, vuosia sitten näki orastavan potentiaalin ja otti miehen töihin radioon.

”Henkka Hyppönen palkkasi minut ja oli ensimmäinen ihminen koko maailmassa, joka kehui työtäni ja näki ammatillisen potentiaalini, eikä pitänyt friikkinä, vaan arvosti. Kaiken mitä olen oppinut radion tekemisestä, olen oppinut Henkalta.”

”Sen, että ohjelmaa mietitään aina kuulijan näkökulmasta ja että mitään ”suoran lähetyksen taikaa” ei ole, vaan että improvisaatio onnistuu vasta valmistautumisen jälkeen. Erikoisinta on, että olimme samaan aikaan todella erilaisia, mutta pidimme ja pidämme edelleen toisistamme. Ilman Henkkaa olisin varmasti tällä hetkellä Alibin puhelinmyyjänä. Mikä varmaan onkin seuraava duunini,” päätti Enbuske pitkän kiitospuheensa.

Lämpimät ja kauniit sanat koskettivat Hyppöstä.

”Univelkoja nukutaan vieläkin pois. Ja vaikka väite siitä, että olet oppinut radiosta kaiken minulta onkin liioiteltu, lämmittää se silti. Itse en keksi skenaariota, jossa olisit päätynyt tekemään duunia, josta et pidä. Sellainen ihminen joka on utelias, älykäs ja kova tekemään duunia löytää usein paikkansa”, Hyppönen vastasi.

Kiitos lämmittää aina ja hyvän mielen saa kiittäjä itsekin.

Kuvat: Tuomas Enbuske / Instagram