Jos treffeillä syntyy ikävältä tuntuva kiusallinen hiljaisuus, voi jokin näistä puheenaiheista saada jutun taas luistamaan.

Uuteen ihmiseen tutustuessa voi olla välillä vaikea keksiä, mistä puhuisi ja puhuttavan keksiminen voi tuntua entistä hankalammalta, kun uusi tuttavuus kiinnostaa romanttisessa mielessä. Kun ei vielä haluaisi keskustella kovin henkilökohtaisista asioista, mutta ei kuitenkaan haluaisi puhua niitä näitä, voi helposti etenkin jännittävillä ensitreffeillä syntyä kiusallisia hiljaisia hetkiä.

Jotta tällaista ei pääsisi niin helposi käymään, on Glamour listannut avuksi hyviä puheenaiheita, jotka saavat jutun luistamaan jälleen paremmin. Aihepiirit ovat sellaisia, että niistä jokaisella löytyy edes jotain sanottavaa – lue vinkit alta:

1. Lapsuus

Tätä aihepiiriä ei tarvitse lähestyä mitenkään terapiaistuntomaisesti, vaan enemmänkin puhua siitä, missä vietitte lapsuutenne, mitkä asiat kiinnostivat yläasteella, minkälainen kotipaikkakunta oli ja mitä hauskoja sattumuksia lapsena tapahtui.

2. Perhe

Jos et kysy suoraan, voi viedä yllättävänkin pitkään ennen kuin sinulle selviää, mitä toisen vanhemmat tekevät työkseen. Toisen ihmisen välit vanhempiinsa ja sisaruksiinsa voivat myös paljastaa paljon siitä, minkälaisessa arvossa he pitävät ihmissuhteita.

3. Ystävät

Kun osoitat kiinnostusta treffiseuralaisen ystäviä kohtaan, se näyttää, että olet halukas yrittämään sopeutua hänen elämäänsä ja tämä vois myös johtaa keskusteluun siitä, minkälaisilla asioilla on merkitystä teille toisten ihmisten suhteen.

4. Eläimet

Lähes jokainen lemmikin omistava on hulluna omaan eläinystäväänsä ja puhuu siitä mielellään. Eläimistä voi puhua myös yleisesti ja sekin antaa vihjeitä treffikumppanin arvomaailmasta.

5. Matkailu

Matkailusta puhuminen on Glamourin mukaan mainio tapa oppia jotain uudesta paikasta sekä saat samalla tietää kokemuksista, jotka ovat tehneet treffiseuralaisestasi sellaisen henkilön kuin hän nykyisin on. Jos taas kumpikaan ei ole matkaillut maailmalla, voi toinen vaihtoehto olla puhua siitä, missä kaikkialla olette asuneet.

6. Työmurheet

Oman päivittäisen työn kuvaileminen voi tuntua tylsältä ja moni voi myös tuntea paineita käyttäytyä kuin rakastaisivat työtään, vaikka oikeasti suhtautuminen olisi toisenlainen. Siksi hyvä lähestymistapa voikin olla antaa mahdollisuus sanoa suoraan, mistä työssään ei pidä, mikä voi saada treffiseuralaisen avautumaan ja samalla johtaa syvempiin keskusteluihin siitä, mitä kumpikin tavoittelee oman uransa suhteen.

7. Treffailukokemukset

Tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto ensitreffeille, mutta jos sinusta ei tunnu liian kiusalliselta puhua aiheesta ensimmäisilläkään treffeillä, anna mennä. Tässä voi myös auttaa, jos olette tavanneet deittisovelluksen kautta, koska siitä aiheesta on helppo vääntää jutun juurta.

8. Viimeisin keikka / elokuva / juhlat, joissa he ovat olleet

Yllä olevat ovat vain muutamia esimerkkejä erilaisista kokemuksista, joista puhua treffeillä. Jos kysyt mitä hän tekee vapaa-ajalla, voi se tuntua hieman ahdistavalta, koska sen voi mieltää oletukseksi, että vapaa-ajalla olisi pakko olla muitakin harrastuksia kuin Netflix-sarjojen katselu. Myös elokuva- tai musiikkimausta tenttaaminen voi aiheuttaa paineita, minkä takia esimerkiksi tietyistä keikoista tai elokuvista puhuminen voi olla helpompaa.

Olemme aiemmin julkaisseet artikkelin kysymyksistä, joita esittämällä voit koettaa välttää hiljaiset hetket – lue lisää täällä.

Miten sinä vältät kiusalliset hiljaisuudet treffeillä? Kommentoi alla!

Lähde: Glamour


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia