Deittisovelluksen mukaan tänä vuonna pinnalla on monenlaisia deittailutrendejä ja -termejä.

Deittailuun liittyy monenlaisia trendejä ja termejä, jotka kuvaavat niin suhdetyyppejä kuin ihmisten käytöstä rakkausrintamalla. Ghostaaminen ja breadcrumbaaja ovat olleet pinnalla jo useamman vuoden ja uusia trendejä sekä termejä nousee esiin joka vuosi.

Deittisovellus Tinderin mukaan tänä vuonna saa olla tarkkana useamman deittailutrendin kanssa. Metro kertoo Tinderin julkaisseen listan deittalutermeistä, jotka ovat iso juttu vuoden 2019 aikana.

Tinderin mukaan tänä vuonna kannattaa pitää silmällä tällaisia deittailutrendejä ja -termejä:

Dracula-ing

”Drakulointi” tarkoittaa sitä, kun joku lähestyy sinua viestillä myöhään illalla tai yöllä, yleensä ’Oletkos hereillä’ -viestillä.

Exagger-date

Tässä termissä yhdistetään liioittelevaa tarkoittavan exaggerating-sanan alkuosa deittailua tarkoittavaan sanaan. Se antaakin jo ymmärtää, mistä tässä on kyse: treffien kaunistelusta ja liioittelusta antaakseen kuvan, että treffit menivät paljon paremmin kuin miten todellisuudessa kävi.

Bird Boxed

Tämä on saanut nimensä suositusta elokuvasta Bird Box. Tässä on kyse siitä, kun henkilö on sokea sille, miten ikävää ja tympeää tyyppiä hän tapailee.

Buzz-erflies

Tällä tarkoitetaan Metron mukaan sitä innostunutta tunnetta, kun puhelimesi värisee merkkinä viestistä henkilöltä, jota tapailet.

Deflexting

Tässä on kyse siitä, kun viestittelyn aikana henkilö ohittaa täysin sinun esittämän kysymyksen ja ottaa esiin eri aiheen.

S.O. Stalemate

Joskus deittaillessa kumpikaan osapuoli ei määrittele, mistä suhteessa on kyse. Silloin ollaan jumissa eräänlaisessa limbossa eikä tiedä, missä mennään ja mitä tapahtuu. Siitä on kyse S.O. Stalematessa.

Insta-gator

Tämä termi leikittelee Instagramilla ja instigator-sanalla. Tässä on kyse siitä, kun Instagramin avulla suhteesta tehdään julkinen ja näin se työnnetään uudelle tasolle.

Three-dot disappearing act

”Kolmen pisteen katoamistemppu” kuvaa sitä ärsyttävää hetkeä, kun joku alkaa kirjoittaa viestiä ja sitten lopettaakin sen.

iPhony

Tämä ikävä trendi viittaa siihen, kun joku vannoo laittavansa sinulle viestiä sopiakseen tapaamisesta, mutta ei koskaan teekään asialle mitään.

Olipa käytössä minkälaiset deittailutrendit ja -termit tahansa, on tärkeä muistaa, että jos joku tekee olosi surkeaksi ja onnettomaksi, on aika jättää hänet. Älä käytä jotain trendiä tekosyynä huonolle kohtelulle tai ala itse toimia samoin – niin kornia kuin se onkin, jos joku todella välittää sinusta, ei hän pelaa pelejä tai ghostaa sinua.

Lähde: Metro