Liikkuva kauneusklinikka kiertää ympäri Suomea.

Nainen.comille antamassaan haastattelussa kauneusalan ammattilainen Tiina Jylhä, 56, kertoo uudesta hankkeestaan. Plastiikkakirurgisia palveluja tarjoava The Look Clinic on laajentanut toimintaansa. Iso ambulanssi on muutettu hyvin varustelluksi klinikaksi.

”Ambulanssi on teipattu meidän näköiseksi. Sisätilat toimivat isona hoitohuoneena. Huippuvarustellussa liikkuvassa klinikassa on saatavilla kaikki pientoimenpiteet, mukaan lukien botox-hoidot sekä leikkauskonsultaatiot. Saatavilla ovat myös lääkäri ja sairaanhoitaja”, Jylhä selittää.

Missä liikkuvaan kauneusklinikkaan voi törmätä?

”Kierrämme ympäri Suomea eri paikkakunnilla. Olemme mukana kesän tapahtumissa ja tulemme kutsusta vaikka maitolaiturille. Klinikka-auton voi nähdä myös Virossa.”

Suomessa vastaavaa toimintaa ei ole ennen koettu, mistä syntyi moinen idea?

Jylhä valottaa taustaa: ”Idea lähti liikkeelle ajatuksesta palata ”vanhaan”, vanhoihin palvelumuotoihin. Nykyään niin monet palvelut ovat siirtyneet kauas, me haluamme toimia päinvastoin ja tuoda palvelut lähelle, saapua ihmisten luo, koteihin.”

Tältä klinikka-auto näyttää ulkoapäin

Kuva: The Look Clinic

Miten liikkuva klinikkayksikkö on otettu vastaan?

”Olen iloisesti yllättynyt siitä positiivisuuden määrästä, mitä olemme jo nyt saaneet! Todella hyvä vastaanotto ja kutsuja sataa eri paikkakunnille. Tällä erää käytössämme on yksi auto, tulevaisuus näyttää onko tarvetta kasvattaa lukumäärää”, Jylhä iloitsee.

Voit lukea lisää klinikka-auton palveluista ja selvittää etukäteen ilmoitetut pysähdyspaikat The Look Clinicin kotisivuilta sekä Facebookista.

The Look Clinic on tarjonnut plastiikkakirurgisia palvelua vuodesta 1991.