Olut sopii moneen muihinkin käyttötarkoituksiin kuin juomiseen.

Toisille olut on tärkeässä roolissa illanvieton suhteen niin ruoka- kuin seurustelujuomana. Toisille se puolestaan kuuluu olennaisena osana saunomista.

Olutta voi kuitenkin käyttää monella muullakin tavalla. Popsugar on nostanut esiin viisi erilaista tapaa käyttää olutta, ja suomensimme ne alle.

1. Olutkylpy

Lisää kaksi kupillista olutta kylpyveteesi ja voit nauttia sen parantavista vaikutuksista. Humalassa on lääkinnällisiä ominaisuuksia, jotka ovat hyvästä ihollesi. Olutkylpy on tehokas ihon pehmentäjä ja se on kerrottu jopa auttavan psoriasiksen sekä muiden ihosairauksien kanssa painivia.

2. Tahrat pois

Jos olet sotkenut vaatteitasi tai mattoasi, taputtele tahraa liinalla, joka on kostutettu oluessa. Anna sen vaikuttaa muutaman tunnin ajan ja sen jälkeen laita sotkeentunut vaate tai matto pesuun.

3. Marinadi

Oluen hieman happamat ominaisuudet pehmittävät lihaa ilman, että maku muuttuu suuresti. Marinoi lihaa oluessa muutama tunti tai vaikka koko päivän ajan!

4. Tuholaiset kiinni

Ihmiset eivät ole ainoita, jotka nauttivat oluesta: kotitalouksien tuholaiset pitävät siitä myös. Ota kiinni etanoita laittamalla puutarhaasi yöksi astioita tai purkkeja, joissa on olutta. Voit päästä eroon myös banaanikärpäsistä laittamalla purkkiin olutta, peitä se paperilla ja tee siihen pieni reikä. Kärpäset päätyvät purkkiin, mutta eivät pääse sieltä pois.

5. Kultakorut puhtaaksi

Liota kultaisia korujasi oluessa, ota pois ja kiillota niitä kevyesti kuivalla liinalla.

Lähde: Popsugar