Osa meikkituotteista säilyy paremmin säilytettynä jääkaapin viileydessä.

Jotkut naiset väittävät meikkien pitämisen jääkaapissa pidentävän niiden käyttöikää ja tekevän niiden käytöstä helpompaa. Toiset valittavat kylmien lämpötilojen pilaavan tuotteet.

Totuus on se, että osa meikeistä kuuluu jääkaappiin. Alla on listattu tällaisia tuotteita:

Silmänympärysvoide

Monien naisten mielestä kylmän silmänympärysvoiteen laittaminen on virkistävää ja se antaa uutta voimaa. Jos päätät laittaa silmänympärysvoiteesi jääkaappiin, lue purkista ettei sitä kyseisen tuotteen kohdalla ole kielletty. Voit pidentää voiteesi käyttöaikaa pitämällä sen kylmässä, kunhan se on erillään ruoistasi.

Tuoksut

Hajuvedet myös hyötyvät säilömisestä viileässä ja pimeässä. Herkät tuoksut pysyvät koskemattomina pidempään. Kuin kaikki muutkin jääkaapissa säilötyt meikkituotteet, pidä myös hajuvedet suljetussa astiassa, jotta niistä ei tartu ei-haluttuja tuoksuja.

Ulkoiset lääkkeet

Kaikki aknelääkkeeistä antibakteerisiin voiteisiin on yleensä parempi säilyttää viileissä asteissa. Lue etiketit tai kysy apteekista, saako käyttämääsi tuotetta pitää jääkaapissa. Kylmässä ympäristössä aktiiviset ainesosat kestävät hieman pidempään kuin lyhyen käyttöaikavälin avaamisen jälkeen.

Orgaaniset ja luonnolliset meikit

Monissa meikeissä on tarpeeksi säilöntäaineita, jotta ne pärjäävät huoneenlämmössä, mutta orgaaniset tai luonnolliset meikit säilyvät paremmin, jos niitä pitää jääkaapissa. Kotitekoiset naamiot kuuluvat myös jääkaappiin, mutta älä pidä niitä muutamaa päivää kauemmin, sillä ne pilaantuvat samoin kuin ruoka.

Lähde: Become Gorgeous