Astianpesukone onkin yllättävän monikäyttöisempi puhdistuapuri.

Jos kotoasi löytyy astianpesukone, voit käyttää sitä apunasi muuhunkin kuin tiskien pesuun. Helpottaaksesi elämääsi, voit laittaa Popsugarin mukaan astianpesukoneeseesi myös alla mainittuja asioita, jotka puhdistuvat koneessa siinä, missä astiasikin.

Nämä asiat voit puhdistaa astianpesukoneessa:

1. Avaimet: Voit laittaa tavalliset metalliavaimesi pesuun, joka myös desinfioi ne. Avaimet on turvallista pestä niin usein kuin haluat.

2. Meikkisudit: Laita meikkisudit aterimille tarkoitettuun koriin kerran kuussa, niin ne puhdistuvat ja desinfioituvat. Anna niiden kuivua täysin ennen kuin käytät niitä uudelleen.

3. Hiusharjat ja -kammat: Poista hiukset ja laita harja tai kampa koneeseen ja niistä poistuu kertymät ja bakteerit.

4. Kynsileikkurit ja pinsetit: Astianpesukoneessa pesemällä saat myös nämä desinfioitua kätevästi. Laita ne aterimille tarkoitettuun koriin ja kuivaa pesun jälkeen.

5. Jääkaapin hyllyt: Jos ne mahtuvat astianpesukoneeseen, voit laittaa ne sinne peseytymään.

6. Saippua-astiat ja hammasharjan pidikkeet: Jos ne ovat muoviset, laita ne koneen yläkoriin. Samoin keraamiset pidikkeet.

7. Lippalakit: Laita lippikset yläkoriin pesuun. Astianpesukoneessa ne eivät taitu samalla tavalla kuin pesukoneessa. Ilmakuivaa ja lakkisi on valmis jälleen käytettäväksi.

8. Varvastossut ja -sandaalit: Laita muoviset yläkoriin pestäväksi, mutta älä kuitenkaan pese astianpesukoneessa Crocseja tai sandaaleja, joissa on nahkaremmit.

9. Pienet ikkunaverkot: Jos ne mahtuvat koneeseen, on niiden puhdistaminen helppoa astianpesukoneessa.

10. Suihkupäät: Jos sinulla irrotettava suihkupää, voit pestä sen astianpesukoneessa joka kolmas kuukausi syväpuhdistaaksesi sen ja poistaaksesi kovan veden aiheuttamat kertymät.

Lähde: Popsugar


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia