Tatuoidut naiset ovat seksuaalisesti avoimempia, toteaa tutkimus

Tutkimuksessa selvisi myös, että tatuoidut naiset kannattavat enemmän egalitarismia.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tatuoituihin naisiin suhtaudutaan monessa mielessä jopa negatiivisemmin kuin tatuoimattomiin naisiin ja heihin kohdistuu monenlaisia stereotypioita. Pienehkö kanadalaistutkimus on nyt vahvistanut, että ainakin yksi stereotypia on varsin osuva: tatuoidut naiset ovat seksuaalisesti avoimempia.

Kwantlen Polytechnic Universityn tutkimuksessa haluttiin selvittää, missä määrin stereotypia tatuoiduista naisista seksuaalisesti avoimempina pitää paikkansa ja mitkä tekijät saattavat vaikuttaa seksuaaliseen avoimuuten. Lisäksi tutkijat halusivat selvittää egalitarismin mahdollista roolia seksuaalisessa avoimuudessa sekä myös elämyshakuisuutta ja luonnetta tutkittiin.

Verrattuna tatuoimattomiin naisiin, tatuoidut naiset kertoivat tutkimuksessa suuremmasta halukkuudesta satunnaisiin seksisuhteisiin sekä kannattavansa enemmän egalitarismia ja olevansa elämyshakuisempia. Tutkimuksen mukaan pelkästään tatuoitujen naisten joukossa lukuisat luonteeseen ja tatuointeihin liittyvät muuttujat ennustivat seksuaalista avoimuutta.

Tutkimuksesta uutisoineen Metron mukaan tutkijat puhuvat kuitenkin kriittisesti löydöksistä, joiden mukaan tatuoinnit ovat merkki seksuaalisesta avoimuudesta. Tutkijoilla on teoria, että tähän vaikuttaa nykyaikaiset uskomukset naisellisuudesta ja seksuaalisuudesta.

Tutkimuksen kohdalla on kuitenkin tärkeä muistaa, että tämä on pieni tutkimus eikä se puhu kaikkien tatuoitujen naisten puolesta – eivätkä fyysiset ominaisuudet, kuten tatuoinnit, ole ääneen lausutun suostumuksen korvike.

Sexuality & Culture -journalissa julkaistu tutkimus toteutettiin nettikyselynä, johon osallistui 814 naista, joista osa oli tatuoituja ja osalla niitä ei ollut lainkaan. Voit tutustua tutkimukseen tarkemmin täällä.

Lähde: Metro


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.