On eräs asia, jota miehet kaipaavat niin paljon, että he eivät edes voi myöntää sitä itselleen.

Jos olet suhteessa miehen kanssa, luulet ehkä, että mies on tyytyväinen, jos olet mukava nainen, jonka kanssa hän voi asettua aloilleen. Se ei kuitenkaan yleensä riitä miehille, vaan he kaipaavat vielä kipeämmin erästä muuta asiaa.

Jokaisen naisen olisi syytä ymmärtää tämä miehille tärkeä tarve, jos haluaa miehen rakastuvan

Ei, tässä ei ole kyse seksistä, jota miehet tietysti myös pitävät arvossa, vaan yhdestä heille vieläkin tärkeämmästä asiasta. Rakkaus on myös tärkeää miehille, kuten naisillekin, mutta siitäkään tässä ei ole kyse.

Se mitä miehet haluavat enemmän kuin mitään, on niin suuri tarve, että he eivät voi usein edes myöntää sitä itselleen. Kyseessä on kunnioitus, jonka tarpeessa moni mies ei edes tajua olevansa.

Yleensä vasta silloin, kun mies tuntee olevansa niin hyvä, että muut kunnioittavat häntä, on hän valmis ajattelemaan muitakin tärkeitä asioita, kuten rakkautta. Naisten kannattaisi ymmärtää, että jos he eivät kohtele miestä kunnioittavasti, ei mies rakastu heihin.   

Tämä ei tarkoita sitä, että nainen ei saisi koskaan kritisoida miestä, jos mies tekee virheitä. Naisen tulisi antaa miehelle vain miehen ansaitsema kunnioitus.

Lähde: Your Tango