Nainen paljasti somessa, mikä ”outojen olkapäänappien” tarkoitus todella on.

Useissa takeissa on olkapäillä tampit, jotka kiinnitetään napeilla. Monet ovat saattaneet ajatella niitä vain nappikoristeiksi, mutta todellisuudessa niillä on sangen käytännöllinen tarkoitus: ne auttavat pitämään laukun olalla.

Tämä nousi esiin Twitterissä, kun Francheska Horsburgh tviittasi saaneensa tietää, miksi takeissa on ne ”oudot olkapäänapit”.

Francheskahorsburgh

@Francheskahor6
Taken me 18 years to find out that the weird shoulder buttons on jackets is to hold your bag in place so it doesn’t fall off🤯who knew

”Vei 18 vuotta ennen kuin selvisi, että oudot olkapäänapit takeissa ovat sitä varten, että ne pitävät laukun paikoillaan, jotta se ei valahda”, nainen kirjoitti tviitissään. Tviitti sai nopeasti suuren suosion ja The Sunin mukaan tiedon levitessä tuli myös ilmi ”outojen olkapäänappien” alkuperä.

Nick Shaker julkaisi kuvakaappauksen, josta selviää, että armeijan asuissa on käytetty nappitamppeja olkapäillä.

Nick Stay☠

@NickStay

Francheskahorsburgh

@Francheskahor6
Taken me 18 years to find out that the weird shoulder buttons on jackets is to hold your bag in place so it doesn’t fall off🤯who knew
👍🏼

”Monissa armeijan paidoissa, takeissa ja mantteleissa on lenkit olkapäillä. Ne suunniteltiin alun perin estämään reppuja, ammuspusseja tai pistimiä valumasta pois olkapäältä”, kuvakaappauksessa todetaan.

Tviitin saamien vastausten perusteella nappitamppien/olkapäänappien alkuperäinen tarkoitus oli uusi asia monille.

”Hitto vie, Twitter on opettanut minulle enemmän elämästä kuin elämä itse”, yksi kommentoi Horsburghin tviittiä – eikä hän ollut ainoa kommentoija, joka totesi Twitterin opettavaiseksi:

”Tämä sovellus onnistuu aina opettamaan minulle jotain uutta.”

”Rakastan Twitterin, opin jotain uutta joka päivä.”

”Tämä on niin siistiä! En tiennyt tästä”, eräs taas tviittasi.

”Tässä on niin paljon järkeä, miksi emme koskaan hoksanneet tätä”, toinen tviittailija ihmetteli.

Tiesitkö sinä, mikä olkapäätamppien todellinen tarkoitus on? Kerro siitä kommenteissa!

Lähde: The Sun