Miehet valottivat ajatuksiaan siitä, mistä luulevat naisten pitävän sänkytouhuissa eniten.

Joskus vaikuttaa vahvasti siltä, ettei miehillä ole mitään käsitystä siitä, mistä naiset pitävät seksissä. Naistenlehti Cosmopolitan selvittikin miesten ajatuksia aiheesta tekemällä kyseylyn Y-sukupolven, eli noin 20-30-vuotiaille miehille.

Alla on miesten käsityksiä siitä, mistä naiset pitävät sänkytouhuissa eniten.

1. 18-vuotiaaan Waynen mielestä se on: ”Välittävä kumppani, jonka päätavoite on antaa naiselle orgasmi.”

2. ”Orgasmin saaminen”, 23-vuotias Firat sanoi.

3. ”Kun osut g-pisteeseen ja osut siihen jokaisella työnnöllä, mutta et paukuta sisään niin lujaa kuin pystyt”, Dustin, 28, kertoi.

4. Harrison, 22: ”Huomion keskipisteenä oleminen.”

5. ”Itseluottamus ja oikeat liikkeet”, kommentoi aihetta 19-vuotias Justin.

6. ”Naiset pitävät koskettelusta ja kommunikaatiosta”, 36-vuotias JD sanoi.

7. 38-vuotias Greg: ”Intohimo, läheisyys.”

8. ”Naiset rakastavat suuseksiä sekä mahtavaa esileikkisessiota”, 29-vuotias Jean Carlo sanoi.

9. 27-vuotias Gabriel on hieman negatiivisemmalla linjalla: ”He haluavat maata siinä kuin ruumis ja antaa miehen tehdä kaiken työn.”

10. ”Pienet asiat, kuten pitämällä hänen kädestä kiinni suuseksin aikana. Se vie sen ylemmälle asteelle, koska et ainoastaan saa häntä tuntemaan mahtavia asioita, vaan myös varmistat, että nainen tietää sinun olevan emotionaalisesti hänen ja vain hänen”, 23-vuotias Daniel kommentoi.

11. 24-vuotias Jack vastasi: ”Kommunikaatio ja kyky sopeuttaa omaa tyyliään niin, että se sopii naiselle parhaiten.”

12. ”Minun mielestäni naiset rakastavat esileikkiä ja päällä olemista tai sitä, että heitä dominoidaan”, 21-vuotias Patrick kertoi.

13. ”Kukapa ei rakastaisi eniten suuseksiä? Siinä on kaikki se hauskuus yhdistettynä vähäisimpään määrään fyysistä vaivaa”, Dan, 24, vastasi.

14. ”Orgasmit ja yhteys. Tietysti myös esileikki on todella tärkeää, jotta kumpikaan ei ole vain liikaa omassa päässään. Tiedän, ettei ole kovin tarkasti todettu, mutta kaikki naiset eivät pidä samanlaisesta esileikistä”, 29-vuotias Paul totesi.

15. ”Se on todella erilaista jokaisen kohdalla. Toiset pitävät sitomisleikeistä, toiset eivät. Se todella riippuu naisesta itsestään. Mistä nainen eniten pitää on se, että mies tietää, mistä nainen pitää ja tekee sitä tarpeeksi”, 19-vuotias Ryan sanoi.

Lähde: Cosmopolitan

Kommentit

Kommenttia