Siihen on varmasti monenlaisia syitä, miksi nainen pettää puolisoaan.

Naiset tekevät sen kuitenkin usein tietyssä iässä. Naiselle on avioliitossa tietty hetki, jolloin hän on altteimmillaan ajautumaan puolisonsa pettämiseen. Jokainen naisista on tietysti oma yksilönsä, mutta on saatu selville tietty malli, jonka mukaan monet naiset pettävät puolisoaan, joka liittyy samalla tiettyyn ikään.

Voisi luulla, että parikymppiset naiset pettävät eniten, mutta se ei ole tutkimuksen mukaan totta. Yleisin naisten pettämisikä on keskimäärin 36,6 vuotta. Se on noin seitsemän vuotta sen jälkeen, kun mennään naimisiin. Naiset menevät nimittäin naimisiin noin 29-vuotiaina.  Mutta esimerkiksi Irlannissa nainen pettää jo keskimäärin 3,6 avioliittovuoden jälkeen.  

Tulokset vaihtelivat jonkin verran sen mukaan, että missä nainen asuu. Iso-Britanniassa asuvat naiset pettävät puolisoaan noin 25–29 vuoden iässä, kun Espanjassa keskiarvo oli 40–44 vuotta, ja Unkarissa 45–49 vuotta.

Jos miehet haluavat pitää vaimonsa erossa muista, on hyvä kunnioittaa ja antaa huomiota vaimollensa erityisen paljon, kun vaimon ikä lähestyy 37 vuotta!

Lähde: Your Tango