Tällä hetkellä kättelyä, eikä varsinkaan poskisuudelmia, suositella tekemään, koska korona ei ole vielä hellittänyt otettaan. Mutta sitä omaa rakasta samassa taloudessa asuvaa voi vaikka suudella, tietysti vain siinä tapauksessa, jos hän on pysynyt terveenä.

Tänään suuteluun oikein kehotetaan, varsinkin jos teillä on ollut viime aikoina vähän jotain kärhämää. Tänään 25. elokuuta 2020 nimittäin vietetään Suudelkaa ja tehkää sovinto -päivää (Kiss And Make Up Day). Days Of The Year -sivustolla kerrotaan mistä tässä päivässä on tarkalleen ottaen kyse. Lue tästä alta, että mikä tämä päivä oikein on, millainen historia sen taustalta löytyy ja miten sitä oikein voi viettää.

Päivä auttaa murtamaan väliltänne jäätä

Jos teillä on viime aikoina ollut riitoja, kannattaa miettiä, onko niihin oikeasti ollut mitään syytä. Lehden mukaan se kannattaa tehdä juuri tänään, ja unohtaa pienet erimielisyydet. Antakaa toisillenne anteeksi, ja suudelkaa, koska tässä päivässä on kyse juuri siitä. Sovintoa varten ei tarvita välttämättä kukkapuskaa eikä suklaata, vaan suudelma riittää ja se on paljon parempi vaihtoehto.

Kun suutelette ja annatte anteeksi, se on paras hetki, joka liittyy välillänne sitä ennen tapahtuneisiin erimielisyyksiin. Ei kannata koskaan pitää rakkaitaan itsestään selvyytenä, joten arvosta niitä suhteessanne olevia hyviä asioita. Tämä päivä muistuttaa sinua juuri niistä, joten jos tajuat tämän tänään, on päivän tarkoitus tullut sinulle selväksi.

Tästä päivästä voidaan kiittää erästä New Yorkissa asuvaa naista

Se henkilö, jota tästä päivästä voidaan kiittää, on New Yorkissa asuva nainen nimeltään Jacqueline Milgate. Hän halusi, että vuodessa on edes yksi päivä, jolloin keskitytään pitämään huolta omasta parisuhteesta, jossa voi olla jotain korjattavaa. Jos sinulla on tapana jättää riidat selvittämättä, tämä päivä antaa sinulle ehkä voimia toimia välillä toisin eli kohdata ongelmat ja ratkaista ne.

Näin voit viettää parhaiten Suudelkaa ja tehkää sovinto -päivää

Tätä päivää vietetään tietysti parhaiten siten, että suudellaan ja tehdään sovinto. Sivustolla esitellään kuitenkin tarkempia esimerkkejä, milloin tätä päivää on syytä viettää. Suhteessa voi olla vain pieniä ongelmia, mutta mikään estä yrittämästä korjata jopa kokonaan menetetyltä tuntuvaa parisuhdetta. Katso vielä nämä viisi kohtaa läpi ennen suudelmaa ja sovintoa.

1. Päivä sopii myös ystäville

Tätä päivää voi viettää myös ystävien kesken. Teidän ei tarvitse olla edes parhaita ystäviä, mutta tämä päivä voi silti auttaa jopa saamaan takaisin ystävän, jonka kanssa tienne ovat erkautuneet jonkin riidan tai erimielisyyden takia.

2. Lahjojakin voi käyttää apuna

Kukkia ja suklaatakin voi toki käyttää apuna, jos se tuntuu oikealta tavalta aloittaa sovinnon teko. Lahjan antamista kannattaa kuitenkin miettiä tarkoin, että sopiiko se juuri teidän tilanteeseenne.

3. Anna sovinnolle edes mahdollisuus

Muista, että älä ole tänään itsepäinen. Vaikka sinusta tuntuu, että olet itse ollut oikeassa, on silti hyvä antaa mahdollisuus sovintoon. Jos et ole jostain samaa mieltä, huomioi kuitenkin se, että jokainen ajattelee asioista omalla tavallaan.

4. Osittainen anteeksianto voi olla pahempi kuin ei ollenkaan

Anteeksi on silti hyvä antaa kokonaan, koska osittainen anteeksiantaminen voi tuntua jopa pahemmalta vaihtoehdolta, kuin että ei antaisi ollenkaan anteeksi. Osittainen anteeksianto voi tuntua siltä, että sen on tehnyt vain pakosta.

5. Anteeksi ei tarvitse aina antaa

Anteeksi ei ole silti pakko antaa, mutta jos et ole varma, niin kannattaa miettiä asiaa tarkemmin, jos vaikka päätyisitkin täydelliseen anteeksiantoon. Ja mikä sen parempi hetki kuin juuri tänään, jolloin vietetään Suudelkaa ja tehkää sovinto -päivää!

Lähde: Days Of The Year