Tätä juomaa ei kannata tilata ensitreffeillä, sillä silloin seuraavia tuskin tulee.

Ensimmäisiin treffeihin kohdistuu usein paljon paineita. Oikein vaatteiden valintaan menee ikuisuus, sitten pitäisi päättää miten laitat hiuksesi, käytätkö huulipunaa ja jos käytät niin minkä väristä, valitsetko korot vai matalat kengät, ja mikä olisi ylipäänsä hyvä paikka treffeille.

Moni nainen stressaa myös sitä, mitä ensitreffeillä pitäisi syödä, mikäli treffipaikka on ravintola. Syönkö salaatin vai pihvin, ja mitä se kertoo minusta ihmisenä? Lisäksi pitää ehdottomasti miettiä, mitä ruokaa voi syödä siten, että vaatteet pysyvät siisteinä eikä koko naama ole kastikkeessa.

Mitä harva kuitenkaan pohtii pidemmälle, on se, millaisen kuvan valitsemamme drinkki meistä antaa. Sillä se, mitä juot, voi vaikuttaa hyvin paljon antamaamme ensivaikutelmaan. Pahimmassa tapauksessa seuraavia treffejä ei enää tule.

Eräässä tutkimuksessa saatiin selville, mikä drinkki antaa meistä kaikkein huonoimman, ja mikä parhaimman vaikutelman. Vastanneista 62 % oli sitä mieltä, että ihmisen lempijuoma kertoo hänestä paljon. Yllättävää tuloksissa oli, että jopa 60 % miehistä sanoi, että huono drinkkivalinta olisi heille syy olla tapaamatta naista enää toista kertaa, kun taas naisista samaa mieltä oli vain 32 %.

Nainen: jos siis olet menossa ensitreffeille miehen kanssa, tässä on lista drinkeistä parhaimmasta huonoimpaan:

 1. Martini
 2. Manhattan
 3. Old Fashioned
 4. French 75
 5. Negroni
 6. Mojito
 7. Tom Collins
 8. Gin & Tonic
 9. Whiskey Sour
 10. Moscow Mule
 11. Cosmopolitan
 12. Sidecar
 13. Daiquiri
 14. Lond Island Iced Tea

Martinin tilaajat pääsevät siis todennäköisimmin toisille treffeille, kun taas Long Island Iced Tean ystävillä on suurin riski päätyä ghoustatuiksi.

Mieti ensi kerralla tarkkaan, mitä baarimikolta tilaat!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Neha Deshmukh, Unsplash