Deittaillessa voi tulla esiin erilaisia kompastuskiviä, jotka koituvat suhteen kohtaloksi.

Parisuhteessa on tärkeä olla samalla sivulla kumppanin kanssa keskeisistä elämänvalinnoista. Esimeriksi erilaiset arvot tai toiveet tulevaisuuden suhteen (lapsia vai ei, mennäkö naimisiin vai ei) voivatkin johtaa siihen, ettei deittailu etene vakavaksi parisuhteeksi.

On kuitenkin myös muita kompastuskiviä, jotka eivät ole kenties luonteeltaan yhtä vakavia, mutta niiden merkitys on silti suuri. Yksi niistä on musiikkimaku – huono sellainen.

Valtaosa ihmisistä nimittäin mieltää huonon musiikkimaun kynnyskysymykseksi deittailussa, kertoo Best Life. Tätä mieltä oli kaksi kolmesta vastaajasta Ultimate Earsin teettämässä kyselyssä, jonka toteutti OnePoll.

Best Lifen mukaan erilainen maku musiikin suhteen voi olla näin merkittävä, koska monet uskovat hyvän musiikkimaun olevan ominaisuus, joka sinulla joko on tai ei ole. Kyselyn mukaan kolme viidestä totesi, että he olivat syntyneet hyvän musiikkimaun kera.

Musiikkimieltymyksistä myös valehdellaan

Musiikkimieltymykset voivat olla myös tosi intiimi asia, sillä musiikki voi kulkea rinnalla elämän ylä- ja alamäissä ja tarjota niin iloa, lohtua kuin apua vaikeisiin hetkiin. Jos deittailee ihmistä, joka ei pidä samasta musiikista, voi sen ottaa erittäin henkilökohtaisestikin.

Tällaisen ongelman välttääkseen osa kyselyyn vastanneista myönsi olleensa epärehellisiä musiikkimaustaan. Kolme kymmenestä vastaajasta tunnusti, että oli valehdellut kumppanilleen rakkaudestaan tiettyä kappaletta tai artistia kohtaan.

Rehellisyys on kuitenkin avainasemassa onnellisen ja kestävän parisuhteen kannalta, joten musiikkimausta on hyvä olla rehellinen. Täytyy vain oppia löytämään kultainen keskitie niihin hetkiin, jolloin haluaa kuunnella yhdessä kumppaninsa kanssa musiikkia.

Lähde: Best Life