Jokaisella horoskooppimerkillä on omia ainutlaatuisia ja omituisia ominaisuuksia, joita kaikkia et ehkä vielä arvaa.

Nyt saat tietää omasta tähtimerkistäsi jotain sellaista, jota et taatusti vielä tiennyt. Se on salainen kyky, jonka olet ehkä itsestäsi jo tunnistanut, mutta et tiedä, että olet saanut sen tähtimerkkisi mukana. Nyt saat tietää, että miten tätä kosmista kykyä voi käyttää parhaalla mahdollisella tavalla. Näet heti jokaisen merkin otsikossa, että minkä tyyppinen tämä taito on.

Oinas: Fyysinen kyky

Tiedämme (ja rakastamme), että Oinaat ovat itsepäisiä, rohkeita ja hyviä johtamaan. Mutta tiesitkö, että Oinas todennäköisesti huijaa sinua myös urheilussa tai fyysisessä haasteessa? Oinas on tähtimerkki, jota hallitsee Mars, joka on adrenaliinipitoinen liikunnan planeetta. Tämä vaikutus herättää Oinaat voimalla, kestävyydellä ja runsaalla energialähteellä, jota tarvitaan kilpailuissa tai fyysisessä toiminnassa.

Härkä: Keittiötaito

Härkä tunnetaan luotettavuudesta, vakaudesta ja päättäväisyydestä tehdä asioita omalla tavallaan. Mutta aistillisena maamerkkinä, jota myös sattuu hallitsemaan ylellisyyttä rakastava Venus-planeetta, Härkä on myös merkki, joka nauttii eniten viiden aistin nautinnoista. Tämä tarkoittaa sitä, että voit aina luottaa siihen, että Härkä pystyy luomaan jotain herkullista keittiössä. Olivatpa he tehneet kolmen ruokalajin gourmet illallisen tai vain hankkineet valmiita jälkiruokaleivonnaisia, Härät tietävät kuinka käsitellä makupaloja, jotta ne ovat mahdollisimman maukkaita.

Kaksoset: Trivia-taitaja

Kaksoset ovat sosiaalisia ihmisiä, mutta tiesitkö, että tämä nopeasti ajatteleva ilmamerkki on myös eläinradan salainen trivia-taitaja? Kaksoset on merkki, joka liittyy tiedon planeettaan. Sen vaikutus on osa sitä, mikä tekee Kaksosista luonnollisesti uteliaita. Kaksoset kysyvät aina kysymyksiä ja tutkivat asioita, ja he voivat helposti säilyttää jopa hämärimmät ja satunnaisimmat tosiasiat, joita kohtaavat. Seuraavan kerran, kun törmäät trivia-iltaan, ota mukaan Kaksoset-ystäväsi, jotta hän voi näyttää tämän piilotetun mutta kätevän kyvyn.

Rapu: Viihtyisien tilojen luoja

Monet meistä tietävät Rapujen olevan herkkiä, huolehtivia ja ehkä hieman mielipuolisia. Mutta Ravut ovat kardinaalisia merkkejä, joka tarkoittaa sitä, että he ovat luonnollisia johtajia, jotka osaavat tehdä aloitteita ja luoda asioita. Yksi heidän piilotetuista kykyistään on kyky luoda turvallisia tiloja, jotka saavat ihmiset tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi.

Leijona: Parhaiden lahjojen ostaja

Leijonat tunnetaan huomiota tavoittelevista tavoistaan. He ovat oikeastaan ​​enemmän kuin iloisia voidessaan jakaa auringonpaistetta muille antamalla anteliaita ja upeita lahjoja, joista saajat ovat haaveilleet. Koska aurinko hallitsee merkkiä, heillä on taito osata olla lämpimiä, harjoittaa hyväntekeväisyyttä ja he ovat valoisia persoonia. Joten muista kutsua heidät seuraaville syntymäpäiväjuhlillesi.

Neitsyt: Odottamattomien muutosten käsittely ammattimaisella tavalla

Neitsyiden ajatellaan olevan nirsoja, organisoivan kaikkea ja että he ovat erittäin tarkkoja ​​yksityiskohdista. Nämä ovat yleensä totta! Mutta ei pidä unohtaa Neitsyen kykyä pysyä joustavana ja mukautuvana odottamattomien käänteiden edessä. Neitsyt kykenee eläinradan merkeistä muuttumaan parhaiten, joka tekee heistä yhden halukkaimmista omaksumaan muutoksia. Vaikka Neitsyet rakastavat tuttua reittiä, mutta jos suunnitelmat muuttuvat tai sattuu katastrofi, heistä tulee järjen ääni, joka pystyy menemään virtauksen mukana ja auttamaan kaikkia vaihtamaan saumattomasti kurssia.

Vaaka: Lahjakas saamaan ihmisiä yhteen

Vaaka on kumppanuuksien merkki, mikä ei ole mikään yllätys, kun otetaan huomioon, että heitä hallitsee romanssiplaneetta Venus. Mutta Vaaka ei ole vain lahjakas flirttailun ja rakastumisen suhteen. He ovat myös yllättävän lahjakkaita matchmakereita. Vaaka etsii aina harmoniaa, joten heillä on taito löytää persoonallisuuksia, jotka sopivat hyvin yhteen ja tasapainottavat toisiaan. He puhuvat sujuvasti ja ovat sosiaalisesti taitavia. Jos Vaaka esittelee sinut erityiselle uudelle henkilölle, he tekevät sen varmasti imartelevalla ja diplomaattisella tavalla.

Skorpioni: Hyvä paljastamaan valheita

Skorpionit ovat yksi emotionaalisesti voimakkaimmista eläinradan merkeistä, mutta kun otetaan huomioon niiden skorpionityylinen ulkonäkö, on usein vaikea selvittää sen perusteella, että mitä he ajattelevat. Nämä erittäin intuitiiviset vesimerkit ovat yleensä hiljaisia ​​ja tarkkoja tarkkailijoita, joten muiden mielialojen, kehon kielen ja jopa salaisuuksien poimiminen tulee heiltä luonnollisesti. Älä yritä vedättää Skorpionia, koska on todennäköistä, että he ovat jo kiinnittäneet sinut mukaan omaan peliinsä.

Jousimies: Laskeutuvat aina jaloilleen

Jos olet joskus tavannut Jousimiehen, tiedät, että he ovat jännitystä kaipaavia seikkailijoita, joilla ei ole mitään estoja riskin ottamiselle. Mutta Jousimiehen todellinen kätketty kyky on heidän kykynsä laskeutua jaloilleen, jopa kaikkein vaikeimmissakin olosuhteissa. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että heidän hallitseva planeettansa on Jupiter, johon on onneen liittyvä planeetta. Tämä onnen täyttämä vaikutus Jousimiehiin on se, joka auttaa heitä nousemaan tuhkasta ilman naarmuja, vaikka he olisivat joutuneet sinne spontaanisuutensa ja huolimattomuutensa takia.

Kauris: Sarkastinen huumorintaju

Kauris tunnetaan ankarana persoonallisuutena, joka pitää liiketoiminnan harrastamisesta. Mutta näillä käytännöllisesti ajattelevilla maamerkeillä on todella terävä ja nokkela huumorintaju, jota et ehkä ole tajunnut vielä. Vaikka he näyttävät vakavilta, osaavat he silti näyttää sen sarkastisella tavalla.

Vesimies: Keksii vahingossa hyviä ideoita

Vesimiehet ovat yksi eläinradan innovatiivisimmista ja sosiaalisimmista merkeistä, mutta he ovat myös tunnettuja epätavanomaisuudesta ja marssimisesta oman rumpunsa tahtiin. Siksi on mielenkiintoista, että tällä eteenpäin ajattelevalla ilmamerkillä on piilevä kyky haistaa tulevia trendejä ennen kuin ne pääsevät valtavirtaan. Vesimies on merkki, joka liittyy futuristisiin keksintöihin sekä ihmisryhmiin, joten he löytävät usein seuraavan suuren asian ennen kuin kukaan muu sitä tekee. Jos Vesimies-ystäväsi mielestä jokin on siistiä, on todennäköistä, että kaikki muutkin ovat pian samaa mieltä.

Kalat: Hyvän löytäminen kaikesta

Kalat ovat yksi tunnepitoisimmista vesimerkeistä, joka antaa heille maineen siitä, että he ovat aina syvällä tunteissaan. Mutta tämä tunteellinen energia ei tarkoita sitä, että he ovat surullisia tai tuntevat olonsa surkeaksi. Itse asiassa Kalojen piilotettu lahjakkuus on yksi tähtimerkkien idealistisimmista merkeistä. Kaloja hallitsee unenomainen planeetta Neptunus, jonka avulla ne voivat helposti nähdä maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi. Ei ole väliä kuinka huonolta tilanne tuntuu, koska Kalat pystyvät näkemään lasin aina puoliksi täynnä ja luomaan samalla muillekin hyvän tunnelman.

Lähde: Bustle