Moni meistä varmaankin veikkaa, että nyt on kyse pepusta, rinnoista tai ehkäpä hiuksista. Mutta ei, oikea vastaus on melkoinen yllätys!Jos sinulta kysyttäisiin, mikä naisen ruumiinosa saa miehen polvet tutisemaan ihastuksesta, vastaisit todennäköisesti, että kyseessä täytyy olla pyöreä pylly, isot rinnat, kauniit kasvot, pitkät sääret tai tuuheat silmäripset. Mikään näistä ei kuitenkaan ole oikea vastaus.


Kansainvälisessä tutkimuksessa vertailtiin, miten miehet reagoivat erilaisiin naisvartaloihin ja mitä he pitivät vetävimpänä. Tulokset olivat muuten melko yllätyksettömiä, sillä niistä paljastui, että miehet pitivät keskimäärin eniten naisvartaloista, jotka olivat nuoria, pitkiä ja kevyitä, joilla oli kapea vyötärö ja matala painoindeksi.


Tutkimus kuitenkin paljasti yhden yllätyksen: miehet innostuivat naisista, joilla oli pitkät käsivarret.


Tutkijat kertovat, että ihmisen mittasuhteet voivat kertoa toisille, onko hän sopivaa kumppanimateriaalia. Mutta miksi miehiä innostavat juuri pitkät kädet? Sitä tutkijatkaan eivät osanneet selittää.


Tutkimus kuitenkin paljastaa meille, että käsivarsia kannattaa esitellä! Laita ensi kerralla päällesi lyhythihainen tai kokonaan hihaton paita, ja esittele käsivarsiasi! Ne voivat kerätä paljon ihailua osakseen!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Health Digest