Älä tee tätä, kun meikkaat, sillä se vanhentaa sinua heti.

Meikkaaminen on monen naisen lempihetki päivässä. On ihanaa juoda rauhassa aamukahvia ja samalla ehostaa itseään päivää varten. Tämä tekee hyvää hyvinvoinnillemme, antaa meidän olla luovia, ja saamme korostaa parhaita piirteitämme valmistuessamme päivää varten.

Meikatessa voi kuitenkin tehdä myös virheitä. Suurin osa näistä virheistä on sellaisia, että emme ole niistä lainkaan tietoisia, sillä muuten osaisimme välttää niitä. Osa virheistä saattaa kuitenkin johtua myös siitä, että emme jaksa nähdä vaivaa, ja haluamme mennä siitä, mistä aita on matalin.

On olemassa yksi meikkausvirhe, joka tekee meistä heti vanhemman näköisen, vaikka se olisi todella helppo välttää. Oikeastaan tämä virhe ei liity edes itse meikkaukseen, vaan pikemminkin meikin pohjustukseen.

Jos nimittäin levität meikin kuiville kasvoille, tekee se sinusta vanhemman näköisen. Kuiva iho nimittäin imee meikkiä aivan kuin se olisi ihonhoitotuote, mikä tekee ihosta vanhemman ja laikukkaamman näkösen.

Muista siis aina kosteuttaa ihosi kuntoon ennen meikin levittämistä. Huolehdi siitä, että peset ihosi kunnolla, käytät syväkosteuttavaa kasvovettä ja ihollesi sopivaa kosteusvoidetta. Mikäli iho on kuiva, ei meikkiä kannattaisi käyttää lainkaan, sillä lopputulos ei ole imarteleva!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Freestocks, Unsplash