Tällainen olet lempiviinisi mukaan – lue kuvaukset

Suosimasi viini voi paljastaa erilaisia piirteitä sinusta itsestäsi.

Monien kohdalla viini kuuluu hyvän aterian rinnalle, osaksi tyttöjen iltaa tai lasillisen muodossa rentoutumiseen pitkän päivän päätteeksi. Viinejä ja viinimieltymyksiä on useita; valitsemasi viinin rypälelajike voikin paljastaa erilaisia puolia sinusta.

Olipa suosikkisi sitten Sauvignon Blanc tai Pinot Noir, voit lukea alta, mitä lempiviinisi voi kertoa sinusta.

Pinot Gris

Jos kaadat lasiisi mieluiten tästä rypälelajikkeesta tehtyä valkoviiniä, rakastat lapsiasi, erilaisten kutsujen (tupperware, kynttilät, kauneustuote) pitämistä kotonasi ja Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa, mutta et välttämättä juuri tässä järjestyksessä.

Roseeviini

Sinä pidät viinisi nauttimisesta päivällä ja olet googlannut Zooey Deschanelin tyyliä useamman kerran.

Cabernet Sauvignon

Sinulla on vahva, itsevarma persoona ja tiedät, mitä haluat. Joskus ihmiset saattavat ajatella, että olet pomottova, mutta se ei sinua haittaa.

Chianti

Jos tästä rypäleestä tehty punaviini on mieleesi, on lempielokuviasi todennäköisesti Uhrilampaat.

Muscat

Sinulle opiskeluvuodet ammattikorkeassa tai yliopistossa olivat elämäsi parasta aikaa ja nykyisin kulutat aikaasi reseptien pinnaamiseen Pinterestissä ja kirjoitat fan fiction -tarinoita, joita julkaiset Archive of Our Own -sivustolla ja jaat Tumblr-blogisi kautta.

Malbec

Olet luultavasti opiskellut ulkomailla ja sinua ei hidastanut se, että et puhunut sujuvasti paikallista kieltä – olipa se sitten englantia tai vaikkapa espanjaa. Puhut myös jatkuvasti ulkomailla opiskelustasi.

Sauvignon Blanc

Jos sinun suosikkeihisi kuuluu tästä lajikkeesta tehty valkoviini, on sinua saatettu kutsua perfektionistiksi ja se on sinulle ihan okei. Ostit laadukkaan merkkitrenssin luettuasi artikkelin kaikesta siitä, mitä naisen pitäisi omistaa ennen kuin täyttää 30 vuotta.

Chardonnay

Jos Chiantia suosivan lempielokuva on Uhrilampaat, sinä olet toista maata. Tämän valkoviinin ystävänä sinun lempielokuvasi on todennäköisesti mikä tahansa, jossa on mukana Reese Witherspoon.

Samppanja

Rakastat brunssia lähes yhtä paljon kuin rakastat valokuvien ottamista brunssista Instagramiin. Jonain päivänä aiot jättää nykyisen työsi ja ruveta elättämään itsesi bloggaajana.

Pinot Noir

Sinä olit koulusi suosituin tyyppi, hiuksesi ovat aina tyylikkäästi laitetut ja kalenterisi pursuaa tapaamisia ja tapahtumia.

Se viini, jossa on kaunein etiketti

Jos valitset viinisi pullon ulkoasun perusteella, noudatat silloin todennäköisesti beauty is pain -mottoa ja sinusta naiset, jotka eivät käytä korkokenkiä, ovat luovuttajia.

Pänikkä

Viinitonkka, pänikkä, laatikkoviini, hanaviini, hanapakkaus – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jos tämä on suosikkisi, olet yhden sortin sankari.

Mikä viineistä on suosikkisi? Kuulostiko kuvaus tutulta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.