Kukapa ei haluaisi olla kaikista älykkäin. Neroja löytyy maailmasta kuitenkin erittäin vähän, joten on suorastaan mahdotonta, että juuri itse kuuluisi heidän joukkoonsa.

Vaikka ei olisi kovin älykäs, voi itsestään silti antaa muille sellaisen kuvan. Siihen löytyy valmis tekniikka, jota kutsutaan Raikov-efektiksi. Tällä efektejä sisältävällä tekniikalla voi yrittää tehdä itsestään älykkään tai millaisen tahansa ihailemansa ihmisen.

Raikov on oikeastaan ilmiö ja hypnoosi, jonka avulla voi ajatella ja uskoa esiintyvänsä toisena ihmisenä. Eli siinä otetaan oman sijaan toisen ihmisen rooli. Siinä teeskennellään tekojen ja ajatusten kautta sekä tullaan sellaiseksi ihmiseksi, jota ihaillaan.

Näin Raikov-efektiä käytetään ja nämä ovat sen vaiheet:

Hypnoosi ja syvä transsi

Ensin pitää päästä transsimaiseen mielentilaan, jossa tukahdutetaan kaikki epämiellyttävät ajatukset tai muistot.

Rentoutuminen

Seuraavaksi rentoudutaan hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä, jossa pyritään estämään kaikki häiriötekijät. Tällainen rentoutuminen transsimaisessa mielentilassa aktivoi alitajunnan. Nyt voi puhua suoraan alitajuntansa kanssa.

Visualisointi

Nyt kuvitellaan henkilöä, joka halutaan olla. Idea siitä millainen haluaa olla, pitää olla selkeä.

Ehdotus

Tässä vaiheessa katsellaan ehdotuksia siitä, millainen voisi olla.

Positiivinen ajattelu

Negatiiviset ajatukset pilaavat suunnitelmat, joten on oltava positiivinen. Siksi ideoiden ja ehdotusten on oltava positiivisia.

Usko

Jos uskoo, niin onnistuu. On uskottava siihen mahdollisuuteen, että voi muuttua sellaiseksi kuin haluaa.

Mallintaminen

Lopuksi aletaan mallintamaan halutun henkilön käyttäytymistä. Tehdään mitä hänkin tekee ja toimitaan niin kuin hänkin toimii.

Kun olet suorittanut kaiken tämän, olet visualisoinut hänet sekä määrittänyt ja mallintanut hänen käyttäytymisensä. Olet ehkä muuttunut häneksi.

Lähde: Your Tango