Tytön hiukset luovutettiin hyväntekeväisyysjärjestölle, joka tekee hiuksista peruukkeja lapsisyöpäpotilaille.

9-vuotiaan Libby Tucker-Spiersin haaveena on ollut kasvattaa hiuksensa yhtä pitkäksi kuin Tähkäpäällä. Tyttö päätti kuitenkin luopua hiuksistaan, kun hänen 7-vuotiaalla ”poikaystävällä”, Aiden Selleckillä todettiin munuaiskasvain, Wilmsin kasvain huhtikuussa.

Aidenilta leikattiin iso kasvain pois ja Mirrorin mukaan hänellä on takana viisi viikkoa 27 kemoterapiaviikosta. Kun Libby meni sairaalaan katsomaan Aidenia, hän järkyttyi siitä, miltä Aiden näytti.

”Vein Libbyn sairaalaan Aidenin ensimmäisen kemoterapiahoidon jälkeen. Hän nukkui ja oli kalpea kuin haamu, hän ei näyttänyt yhtään Libbyn Aidenilta”, Libbyn äiti, Charlie Spiers kertoi Mirrorille.

”Libby oli järkyttynyt siitä, miltä hän näytti. Eniten häntä järkytti, että Aiden oli menettänyt suloiset, kiharat hiuksensa ja Libby heti halusi, että hänen hiuksensa leikataan ja annetaan Aidenille”, äiti jatkoi.

”Selitimme hänelle, ettei se ole mahdollista, mutta Libby tahtoi ehdottomasti tehdä jotain”, äiti sanoi.

Niinpä Libby luopui haaveestaan olla kuin Tähkäpää ja leikkautti hiuksistaan noin 30 senttiä. Hiukset luovutettiin Little Princess Trust -järjestölle, joka tekee peruukkeja lapsisyöpäpotilaille.

Yhdessä oman äitinsä ja Aidenin äidin kanssa Libby on myös aloittanut varainkeruukampanjan, jotta Aidenille voidaan pitää kemoterapian jälkeiset juhlat joulukuun lopulla.

Libbyn hiustenleikkuu ja kampanja on kerännyt jo yli 1 300 puntaa. Mirrorin mukaan 350 puntaa lahjoitetaan Little Princess Trust -järjestölle ja loput käytetään juhliin paikallisella jalkapallostadionilla.

”Aiden sanoi, että kun hän on kunnossa, hän haluaa pitää suuret juhlat ystäviensä ja perheensä kanssa. Hänellä on jo seuralainen juhliin – Libby”, Aidenin äiti Clare Selleck, kertoi.

Libby ja Aiden ovat äitiensä mukaan erottamattomat ja aikovat aikuisena mennä naimisiin ja saada kolme lasta.

”Libby on aina Aidenin rinnalla. He ovat ehkä nuoria, mutta he jumaloivat toisiaan. Se on aito rakkaustarina”, Libbyn äiti sanoi.

Alla olevan twiitin kuvassa ovat Libby ja Aiden sen jälkeen, kun Libbyn hiukset on leikattu. Lisää kuvia voit katsoa täältä.

The Mirror

@DailyMirror
Love-struck nine-year-old goes to great lengths to help boyfriend battle cancer
mirror.co.uk/news/real-life…

Lähde: Mirror