Taapero tälläytyy videolla tekoripsien laittamista myöten.

Netissä on hullaannuttu taaperon ensimmäisestä meikkitutoriaalista, joka on saanut ihmiset kyseenalaistamaan omat meikkaustaitonsa, kertoo The Independent. Instagramissa julkaistua tutoriaalivideota on katsottu yli miljoona kertaa.

Meikkitutoriaalin tähti on Jenny Ana Sofia, jonka äiti on meikkitaiteilija Eftiola, joka käyttää Instagramissa nimeä facebyeftiiii. Videolla taapero pohjustaa meikin, käyttää niin aurinkopuuteria kuin poskipunaa, silottelee kulmakarvojaan ja lopulta laittaa itselleen tekoripset kuin ammattilainen.

Jenny Ana Sofian äiti julkaisi videon torstaina 5. lokakuuta ja käytti sen yhteydesä tbt-hashtagia, joten video ei ole aivan tuore.

”En voi edes selittää, mitä tämä pieni enkeli saa minut tuntemaan. Oli niin hauskaa nauhoittaa tämä! Hän on ehdottomasti persoona”, äiti on kirjoittanut videon yhteyteen.

Suureen suosioon meikkitutoriaali pääsi sen jälkeen, kun kauneussensaatio Huda Kattan jakoi videon omalla Instagram-sivullaan. The Independentin mukaan julkaisun kommentteihin on kertynyt paljon ihailevia kommentteja.

”Miksi vie 20 minuuttia laittaa tekoripset kunnolla ja lapsi tekee sen minuutissa”, yksi kummasteli kommenteissa.

”Hän meikkaa paremmin kuin minä”, toinen ihasteli.

Niin Eftiolan kuin Kattanin Instagram-sivuilla videon kommenttiosiot ovat täyttyneet myös ihastelua ja nauramista kuvaavilla emojeilla. Voit katsoa alta Kattanin sivuilla jaetun Instagram-julkaisun ja jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

Lähde: The Independent