Hulk on parivuotiaan tytön lemppari, mutta hän ei ollut aiemmin nähnyt hahmoa täydessä tohinassa Avengers-elokuvassa.

Kun tohtori Bruce Banner muuttuu vihreäksi, suureksi Hulkiksi, on näky usein vaikuttava – ja jälki kuin pommin jäljiltä. Koomikko Paddy Raffin 2-vuotias Clara-tytär näki vasta tämän tapahtuvan yhdessä Avengers-elokuvassa ensimmäisen kerran ja reagoi siihen hauskalla tavalla – kyseessä kun on taaperon lempihahmo.

Raff on julkaissut Twitterissä videon, jolla Clara katsoo Hulkin tekosia ja koettaa torua hahmoa, heilutellen sormeaan ja hokemalla ”Ei”-sanaa. Hulkin jatkaessa tuhoamistaan television ruudulla, näyttää Clara lopulta varsin hulvattoman pöyristyneeltä.

Paddy Raff

@paddyraffcomedy
My 2 yr old daughter’s reaction to seeing the Hulk go bananas for the first time 😂

Mashablen mukaan Clara katsoo videolla joko vuoden 2012 Avengers-elokuvaa tai sen jatko-osaa, Avengers: Age of Ultronia. Taaperon isä ei ole varma, kummasta on kyse, sillä perheen 5-vuotias Ronan-poika oli ottanut ohjat television suhteen.

Isän mukaan Clara on katsonut aiemmin Lego Avengers -elokuvia Netflixistä. Videota kuvatessaan Clara oli kuitenkin saanut ensimmäisen kerran luvan katsoa hieman vanhemmalle väelle suunnattua Avengers-elokuvaa – täältä näet, miltä Hulk näyttää Avengers-elokuvissa.

”Satuin kuvaamaan häntä, kun hän näki Hulkin tekevän juttuaan ensimmäisen kerran”, isä kertoi ja sanoi tyttärensä olleen paikalleen jähmettynyt katsoessaan lemppariaan elokuvan aikana.

Claran reaktio on huvittanut sosiaalisessa mediassa ja video on levinnyt netissä. Se on päätynyt myös muun muassa Avengers-elokuvissa Hulkia näyttelleeen Mark Ruffalon nähtäväksi.

Ruffalo uudelleentviittasi Raffin videon ja totesi sen yhteydessä, että tämä on salainen tapa estää tohtori Banneria muuttumasta Hulkiksi.

Mark Ruffalo

@MarkRuffalo
The secret way of stopping Dr. Banner from turning into the Hulk 🤫💚

Paddy Raff

@paddyraffcomedy
My 2 yr old daughter’s reaction to seeing the Hulk go bananas for the first time 😂

Raffin perheessä ollaan suuria Avengers-faneja ja Claran velipojalla on erilaisia Avengers-hahmoja, joilla Clara tykkää leikkiä. Hänellä on esimerkiksi tapana antaa heille aamupalaa, kun Ronan-veli on koulussa.

Paddy Raff

@paddyraffcomedy

Paddy Raff

@paddyraffcomedy
My 2 yr old daughter’s reaction to seeing the Hulk go bananas for the first time 😂
This was her this morning feeding her #Avengers breakfast 😂🥰

Lisää kuvia Clarasta Avengers-lelujen parissa löydät täältä.

Lähde: Mashable